• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

hemde ne heyecann keseyi görürsün kalp atışını beklersin onuda duyarsın cinsiyeti beklersin derken 9 ay geçicek heralde biranönce kavusalım bebişlerimize tabi doğumdanda korkmuyo deilim :)
Doğumdan ben de korkuyorum ama zamanla alışırız doğum fikrine de bence. Sonunda miniklere kavuşmak var ne de olsa:))

Bi iki damla kanamam oldu bugun ya:KK43: Endişelendim doktora gittim. Bu aşamada yapacak bir şey yok dedi.Bekleyecekmişim:KK43:
BU KONUDA HER DOKTORUN YAKLAŞIMI FARKLI OLUYOR. BAZI DOKTORLAR YA HEP YA HİÇ DİYOR. BENİM DOKTORUM HEMN MÜDALE ETMİŞTİ

BU KONUDA HER DOKTORUN YAKLAŞIMI FARKLI OLUYOR. BAZI DOKTORLAR YA HEP YA HİÇ DİYOR. BENİM DOKTORUM HEMN MÜDALE ETMİŞTİ
Belki değerim yüksek değil diye müdahale etmemiştir. Bugün gittim dayanamadım yine baktırdım. Yükselmiş değerim.Endişelenme diyor.Olabilirmiş böyle şeyler. Yerleşiyor sanırım. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.

Kızlar reglime 6 gün var lh testi yptım ovulasyon 2. çizgi silik çıktı sizce yumurtlama mı var yani ilişkiye girsem verimli olur mu demek bu?

Kızlar reglime 6 gün var lh testi yptım ovulasyon 2. çizgi silik çıktı sizce yumurtlama mı var yani ilişkiye girsem verimli olur mu demek bu?
Ben de denemiştim bir ay boyunca.Silik çizginin çıktığı günler çok oldu. Ateşini de ölç sabahları yataktan kalkmadan.Ateşinin yükseldiği ve düştüğü günleri değerlendir. Ovulasyon testinde de iki çizginin de aynı koyulukta olduğu gün oluyor genelde yumurtlama ama sen yine de yumurtlayacağını düşündüğün haftada gün aşırı ilişkide bulun ;) Bir de mümkünse strese girme ;)

slm arkadaslar benim beta 3,55 çıktı doktoryarın tekrsrlayacak bu aadetimden 2 gün sonra hafif bi kanama oldu hala devam eden kahve lekem var betam yukselir mi yada adetim neden böyledir sizce fikri olan var mi ?

Kizlar dun benim adete 4 gün kala idrar testi yaptim iki çizgi cikti kan testi yaptirdim 89 cikti daha önce kimyasal gebelik yasadim çok korkuyorum ya yukselmez se :(

1 Kasımdı beklenen adet. son adet tarihim 27 Eylül ama geç yumurtladım. Dün baktırdım dört yüzlerdeydi ama endişeleniyorum bu ağrı ve kahve renkli sızıntıdan.

1 Kasımdı beklenen adet. son adet tarihim 27 Eylül ama geç yumurtladım. Dün baktırdım dört yüzlerdeydi ama endişeleniyorum bu ağrı ve kahve renkli sızıntıdan.
canım ben kahverengi lekelenme ve agrıdan acile gttim bana doktor yatış verdi 3 gün her ihtimale karşı yatrdı düşük tehlikesnden dolayı serum igne ilac kesildi lekelenmem bnce bi doktora görün derim yaşadım icin biliyorum cnm

canım ben kahverengi lekelenme ve agrıdan acile gttim bana doktor yatış verdi 3 gün her ihtimale karşı yatrdı düşük tehlikesnden dolayı serum igne ilac kesildi lekelenmem bnce bi doktora görün derim yaşadım icin biliyorum cnm
Bugün gideceğim doktora. Ne diyecek bakalım.

Değerlerin nasıldı peki o zaman ? Beta hcg ?

Back