Beta hcg takibi ve kese

kibarkursun

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
216
60
27
Merhaba hanımlar. 12 Kasım son adet tarihi
11 Aralık beta 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853
Beta ilerleyişi nasıl sizce ve keseyi ne zaman görürüm? 15 aralık cumadan sonra beta hcg baktırmadım. Bugün 5+0 uygulamaya göre. Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

11 Aralık beta 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853
Beta ilerleyişi nasıl sizce ve keseyi ne zaman görürüm? 15 aralık cumadan sonra beta hcg baktırmadım. Bugün 5+0 uygulamaya göre. Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
Merhaba,
Maşallah beta ilerleyişi güzel. 2 gün sonra 3000 üzerine çıkmış olur Perşembe kontrole giderseniz kese görebilirsiniz.

11 Aralık beta 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853
gec yumurtlama olmus da olabılır. bugun enazından 1500 dur. cuma gunu 3000 olsa kese gorunebılır:) ama pazartesıye randevu alırsan daha gozle gorulur bı kesen olur :)

11 Aralık beta 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853
Allah sağ salim kavuştursun inşallah benim cuma 100 du dün 400 e yükselmiş Perşembe günü randevu aldim bende ❤️

Allah sağ salim kavuştursun inşallah benim cuma 100 du dün 400 e yükselmiş Perşembe günü randevu aldim bende ❤️
Ayy hayırlısıyla alın kucağınıza🤲 yarın 800 olur perşembe 1600 olur seninki de en az🤲 Allah bağışlasın bebişlerimizi. Kaç haftalık oldun canım kaç günün geçti

Ayy hayırlısıyla alın kucağınıza🤲 yarın 800 olur perşembe 1600 olur seninki de en az🤲 Allah bağışlasın bebişlerimizi. Kaç haftalık oldun canım kaç günün geçti
Kuzum benim çok değişik sağlık ocağı 5 haftaliksin diyor en son 7 Kasım'da adet gördüm 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm ben

Valla bende acemiyim bilmiyorum ki. Yarın gidince bakar heralde beta testime. Eğer bakar da görürse sana haber veririm şu kadarla görünüyormuş diye 🥰
Haberlesim seninle mutlaka bana erken.gitme.falan dediler ama.bellki folik asit başlar diye gideceğim dualarım seninle

X