Beta hcg sonucu

Kelebekfns

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
97
31
8
40
Kızlar merhaba,
Benim son adetim 28 mart.. son adetimden sonra bi ilişkim olmadı.. hastane işlerim için beta hcg istediler sonuç <1.20 çıktı adet olmama daha var bu sonuç artar mı acaba ?

bebek istiyor musunuz?
benim adet gunum her ayın 25i
ben adetten 1 hafta once kan verdim sonuc 0.100 cıktı.
dun ayın 21inde adet oldum cok erken oldum ilk böyle oldu ama sonuc dogruydu bende artmadı adet oldum yani

Bebek istemiyorum çünkü yeni evliyim ve sağlık problemim var bazıları artabilio falan demiş ama ben ilişkimden sonra adet oldum yani sonuç neden böyle çıktı anlamadım

ya yeterınce zaman gecmıs ne artması benım adetın 15.gunu 78 cıkmıstı ki senın ustunden 24 gun gecmış.... zaten en düşük deger cıkmıs.neyin stresı bu anlamadım.

Kızlar merhaba,
Benim son adetim 28 mart.. son adetimden sonra bi ilişkim olmadı.. hastane işlerim için beta hcg istediler sonuç <1.20 çıktı adet olmama daha var bu sonuç artar mı acaba ?
0-5 arası değerler negatif sayılıyor. İlişkinin üzerinden 24 gün geçmiş olsa çıkardı korkmanıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…