Maalesef negatif gözüküyor 2 gün önce sıfırsa bugün bi 5 olsa var mı diye düşünülebilir o da net değilmerhaba iki gün önce 0.16 çıktı bugün 0.87 biliyorum henüz çok çok minik değerler ancak bu yükseliş anlamlı mı adetim de 2-3 gün gecikti ancak düzenli adet olmuyorum o sebeple yumurtlama tarihimi de bilmiyorum bu konuda fikri olan var mı acaba
aslında küsürattan hesaplamıyorum direkt değeri hesaplıyorum 0.16x2 şeklinde yani bu şekilde bakıldığında da 4-5 kat artmış oluyor ama bilemiyorum tabiMaalesef negatif gözüküyor 2 gün önce sıfırsa bugün bi 5 olsa var mı diye düşünülebilir o da net değil
Siz küsuratından 2 kat hesaplıyorsunuz ana rakamdan 2 kat hesaplanmalı
5altı sonuçlar maalesef negatif kabul ediliyor. Son durumunuz nedir?merhaba iki gün önce 0.16 çıktı bugün 0.87 biliyorum henüz çok çok minik değerler ancak bu yükseliş anlamlı mı adetim de 2-3 gün gecikti ancak düzenli adet olmuyorum o sebeple yumurtlama tarihimi de bilmiyorum bu konuda fikri olan var mı acaba
dün 4.5 çıktı bugün 6.18 bilmiyorum kimyasal gibi görünüyor5altı sonuçlar maalesef negatif kabul ediliyor. Son durumunuz nedir?
Bana nedense kimyasal gibi gelmedi.dün 4.5 çıktı bugün 6.18 bilmiyorum kimyasal gibi görünüyor
ya bilemiyorum işte daha önce 14 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 50 olmuştu örneğinBana nedense kimyasal gibi gelmedi.
Sanki çok çok yeni o yüzden rakamsal olarak az çıkıyor değer. Regliniz düzensiz olduğu için bu yorumum. P.tesi kan verince belli olur net olarak.
doktorum istedi ya mecbur kaldımBir gun arayla kan vermek mantikli degil strese sokar
Pazartesi ver canim yukselir kesin kendini de strese sokma sakindoktorum istedi ya mecbur kaldım
ay inşallah ya pek umudum yok ama haber veririm yinePazartesi ver canim yukselir kesin kendini de strese sokma sakin
Ya umarım değerleriniz güzel bir şekilde yükselir,dua edicem sizin içindün 4.5 çıktı bugün 6.18 bilmiyorum kimyasal gibi görünüyor
ayy çok teşekkür ederimYa umarım değerleriniz güzel bir şekilde yükselir,dua edicem sizin için
merhabaa en son 20 çıkmıştı hcg cuma tekrar kan vereceğim henüz belli değil malesefSonuç ne oldu acaba hayırlısıyla olumlu sonuçlar almissinizdir inşallah
benim her zaman 0.100 çıkar o yüzden bi tık bile yükselince hamile olduğumu anlıyorum doktorlara bir anlam ifade etmiyor o küçük değerler ama benim hep öyle başlıyor.. emin değilseniz doktorunuza danışın istersenizBenimde adetime 10gün var cuma günü bel fıtığı ameliyatı olacağım 0.400 çıktı beta yükselir mi bilmiyorum
Merhaba son durumunuz nasıl? Sizinle hemen hemen benziyoruz. Benim 2 gün önce beta 3tu, bugün de baktırdım 4.55 çıktı. 5 altı hamilelik değil biliyorum. Zaten ben kimyasal diye düşündüm. 3 den sonra özellikle kan verdim. 0 yada 1 görürüm diye. 4 buçuğa çok sasirdim. Sizin durumunuzu çok merak ettim lütfen yazar mısıniz her teste gittiğinizde takip ediyorum.benim her zaman 0.100 çıkar o yüzden bi tık bile yükselince hamile olduğumu anlıyorum doktorlara bir anlam ifade etmiyor o küçük değerler ama benim hep öyle başlıyor.. emin değilseniz doktorunuza danışın isterseniz
merhabaa bugün dayanamadım kan verdim 54 çıktı allahtan ümit kesilmezMerhaba son durumunuz nasıl? Sizinle hemen hemen benziyoruz. Benim 2 gün önce beta 3tu, bugün de baktırdım 4.55 çıktı. 5 altı hamilelik değil biliyorum. Zaten ben kimyasal diye düşündüm. 3 den sonra özellikle kan verdim. 0 yada 1 görürüm diye. 4 buçuğa çok sasirdim. Sizin durumunuzu çok merak ettim lütfen yazar mısıniz her teste gittiğinizde takip ediyorum.
Ay çok sevindim sizin adınıza inşa benim de öyle olur. Gerci çok zor ihtimal ama işte bir umut, bekliyor insan. Bence sizin kimyasala dönmeyecek. Gayet güzel artıyor. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur. Her baktirdiginizda yazın lütfen bana da umut olsunmerhabaa bugün dayanamadım kan verdim 54 çıktı allahtan ümit kesilmez