- Konu Sahibi anonnnnnnnnniiiimmmm
-
Çok teşekkür ederimİnşAllah hayırlısı ile güzel haberler alırız heyecanla bekliyorum
İnşAllah öyledir hayırlısı ileGeç döllenme olabilir birkaç hün daha bekle olmazsa doktora git
Ne kadar süredir deniyorsunuzÇok teşekkür ederim
İlk zamanlar takip ederekten denemedik O yüzden o zamanları saymazsam yaklaşık bir 6-7 ay olmuşturNe kadar süredir deniyorsunuz
Benimde 5 ay oluyor bende ilk kez böyle denedim o da bu ay gecikmem olduİlk zamanlar takip ederekten denemedik O yüzden o zamanları saymazsam yaklaşık bir 6-7 ay olmuştur
İnşallah nasip olur size de Gönlünüze göre bir evlat gerçekten en zoruda beklemek Umarım beklediğimize değer bu ay İkimiz de güzel haberler alırızBenimde 5 ay oluyor bende ilk kez böyle denedim o da bu ay gecikmem oldu
İnşAllah gerçekten dediğiniz gibi çok zor ama böyle bir platform olması o kadar iyi ki yalnız olanlar için sıkıntıya düşüyor merak ediyor hiç tanımadığı insanlardan güzel dilekler almak dertleşmek o kadar iyi kiİnşallah nasip olur size de Gönlünüze göre bir evlat gerçekten en zoruda beklemek Umarım beklediğimize değer bu ay İkimiz de güzel haberler alırız
Ben zaten bu süreçte buldum burayı Çünkü gebelikte ilgili herhangi bir hiç bilgim yoktu yani internete yazıp araştırınca da çoğu şeyleri gerçekten kestiremiyorsun ama burada insanlar yaşadıklarını anlatıp Gönül rahatlatıyor çok şükür burayı bulduk En azından Mental açıdan biraz daha iyi geliyorİnşAllah gerçekten dediğiniz gibi çok zor ama böyle bir platform olması o kadar iyi ki yalnız olanlar için sıkıntıya düşüyor merak ediyor hiç tanımadığı insanlardan güzel dilekler almak dertleşmek o kadar iyi ki
Çok doğru şu an yine kasıklarımda gezmeye başladı 2 dk içinde geçerBen zaten bu süreçte buldum burayı Çünkü gebelikte ilgili herhangi bir hiç bilgim yoktu yani internete yazıp araştırınca da çoğu şeyleri gerçekten kestiremiyorsun ama burada insanlar yaşadıklarını anlatıp Gönül rahatlatıyor çok şükür burayı bulduk En azından Mental açıdan biraz daha iyi geliyor
Ben geçen ay da böyle yerleşme kanaması sanmıştım renginden iki gün önce ama Ayıptır söylemesi böyle çamur gibi bir akıntıydı Bu seferki gelen akıntı ilk peçeteye sildiğimde çok çok çok çok çok çok açık pembe bir yarım saat bir saat sonra çok açık bir kahverengi ama az bir şekilde bir leke geldi ondan sonra kesildi daha henüz gelmedi ama kasıklarım çok Ara ara batıyor yani ilk kez böyle bir şey oldu o yüzden birazcık heyecanlandımÇok doğru şu an yine kasıklarımda gezmeye başladı 2 dk içinde geçer
Siz daha önce yaşadınız mı bu ayki gibi belirti KendinizdeÇok doğru şu an yine kasıklarımda gezmeye başladı 2 dk içinde geçer
Yok hayır hiç böyle belirtiler vs yaşamamıştım ilk kez böyle oldu ve regl hayatım boyunca öncesinde hiç ağrı sancı batma olmamıştı bende o sebepten heyecanlandımSiz daha önce yaşadınız mı bu ayki gibi belirti Kendinizde
Hiç evde idrar testi yaptın mı peki canımYok hayır hiç böyle belirtiler vs yaşamamıştım ilk kez böyle oldu ve regl hayatım boyunca öncesinde hiç ağrı sancı batma olmamıştı bende o sebepten heyecanlandım
Yaptım tabi ki silik pozitif ama test bozuk diye düşündüm çünkü kanda battan bir gün önce 0.01 çıktı başlığın altına yazmamdaki sebep de buydu sonradan geç döllenme ile beta yükselmiş tekrar test söyledim pazartesi elime ulaşır muhtemelenHiç evde idrar testi yaptın mı peki canım
Hadi inşallah hayırlısı canım benimYaptım tabi ki silik pozitif ama test bozuk diye düşündüm çünkü kanda battan bir gün önce 0.01 çıktı başlığın altına yazmamdaki sebep de buydu sonradan geç döllenme ile beta yükselmiş tekrar test söyledim pazartesi elime ulaşır muhtemelen
Kadının adet günü 17 AralıkmışHadi inşallah hayırlısı canım benim
Vallahi benim de öyle olmuş olabilir ama eğer bu sefer de adete dönerse gerçekten uzun süre depresyondan çıkamam herhalde çünkü aşırı yoruldum bunaldım daraldım anlatamam yani bir an önce pazartesi olsun diye dua ediyorumKadının adet günü 17 Aralıkmış
14 Aralık kan vermiş negatif
20 Aralık kan vermiş negatif
31 Ocak kan vermiş 542
Geç döllenme olmuş yani olabiliyormuş böyle şeyler inşAllah bizim de olur
Hiç depresyona girme bende öyleydim her adet olduğumda ağlıyordum bu ay boşverdim olursa olur diye nasipVallahi benim de öyle olmuş olabilir ama eğer bu sefer de adete dönerse gerçekten uzun süre depresyondan çıkamam herhalde çünkü aşırı yoruldum bunaldım daraldım anlatamam yani bir an önce pazartesi olsun diye dua ediyorum
O zaman bu ay kesin olur bak görürsün çünkü kiminle konuşsam boş verdiğim zaman oldu diyorHiç depresyona girme bende öyleydim her adet olduğumda ağlıyordum bu ay boşverdim olursa olur diye nasip
Ay inşAllah gerçekten Allah bize mutluluktan ağlamayı nasip etsin rabbim isteyen herkese versin AminnnO zaman bu ay kesin olur bak görürsün çünkü kiminle konuşsam boş verdiğim zaman oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?