Beta HCG sonuç

İnşallah nasip olur size de Gönlünüze göre bir evlat gerçekten en zoruda beklemek Umarım beklediğimize değer bu ay İkimiz de güzel haberler alırız
İnşAllah gerçekten dediğiniz gibi çok zor ama böyle bir platform olması o kadar iyi ki yalnız olanlar için sıkıntıya düşüyor merak ediyor hiç tanımadığı insanlardan güzel dilekler almak dertleşmek o kadar iyi ki

Ben zaten bu süreçte buldum burayı Çünkü gebelikte ilgili herhangi bir hiç bilgim yoktu yani internete yazıp araştırınca da çoğu şeyleri gerçekten kestiremiyorsun ama burada insanlar yaşadıklarını anlatıp Gönül rahatlatıyor çok şükür burayı bulduk En azından Mental açıdan biraz daha iyi geliyor

Çok doğru şu an yine kasıklarımda gezmeye başladı 2 dk içinde geçer

Çok doğru şu an yine kasıklarımda gezmeye başladı 2 dk içinde geçer
Ben geçen ay da böyle yerleşme kanaması sanmıştım renginden iki gün önce ama Ayıptır söylemesi böyle çamur gibi bir akıntıydı Bu seferki gelen akıntı ilk peçeteye sildiğimde çok çok çok çok çok çok açık pembe bir yarım saat bir saat sonra çok açık bir kahverengi ama az bir şekilde bir leke geldi ondan sonra kesildi daha henüz gelmedi ama kasıklarım çok Ara ara batıyor yani ilk kez böyle bir şey oldu o yüzden birazcık heyecanlandım

Hadi inşallah hayırlısı canım benim

Kadının adet günü 17 Aralıkmış
14 Aralık kan vermiş negatif
20 Aralık kan vermiş negatif
31 Ocak kan vermiş 542
Geç döllenme olmuş yani olabiliyormuş böyle şeyler inşAllah bizim de olur
Vallahi benim de öyle olmuş olabilir ama eğer bu sefer de adete dönerse gerçekten uzun süre depresyondan çıkamam herhalde çünkü aşırı yoruldum bunaldım daraldım anlatamam yani bir an önce pazartesi olsun diye dua ediyorum

Hiç depresyona girme bende öyleydim her adet olduğumda ağlıyordum bu ay boşverdim olursa olur diye nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…