- 31 Ocak 2025
- 7
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi anonnnnnnnnniiiimmmm
-
Normal o yok ikiz zannetmiyorum ama birdahaki ian vermeye gidende belli olurMerhaba 14 ocakta beta negatifti 20 ocakta negatifti dün yaptırdığım kan sonucum 542 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Birde kasık ağrısı olması ara ara sert bir sancı şeklinde vuruyor bu doğal mı?
Adetten 8 gün sonra 644 çıktı dünMerhaba 14 ocakta beta negatifti 20 ocakta negatifti dün yaptırdığım kan sonucum 542 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Birde kasık ağrısı olması ara ara sert bir sancı şeklinde vuruyor bu doğal mı?
Son adet tarihiniz neydiMerhaba 14 ocakta beta negatifti 20 ocakta negatifti dün yaptırdığım kan sonucum 542 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Birde kasık ağrısı olması ara ara sert bir sancı şeklinde vuruyor bu doğal mı?
17 aralıkSon adet tarihiniz neydi
Maşallah :)Benim de
Adetten 8 gün sonra 644 çıktı dün
10 günde 540 çıkınca 1.5 aylık dediler ama 10 gün önce verdiğim negatifti o yüzden şaşırdımNormal o yok ikiz zannetmiyorum ama birdahaki ian vermeye gidende belli olur
Aaa bayağı geç çıkmış. Benim 27 Aralık ne adet var ne gebelik var idrar testinde, kaşık ağrılarından ölüyorum. İnşallah benim de öyle sonradan da olsa çıkar17 aralık
Pazartesi bakıcaz tekrar kese gördüm ama net değil demiştiAaa bayağı geç çıkmış. Benim 27 Aralık ne adet var ne gebelik var idrar testinde, kaşık ağrılarından ölüyorum. İnşallah benim de öyle sonradan da olsa çıkar
Muayene oldunuz mu doktor ne diyor
Yok şaşırmayın normal aslında10 günde 540 çıkınca 1.5 aylık dediler ama 10 gün önce verdiğim negatifti o yüzden şaşırdım
Görürsünüz inşallah nasipPazartesi bakıcaz tekrar kese gördüm ama net değil demisti
Benimde 17 Aralık sat17 aralık
Merhaba, benim de beta 561 çıktı sat 27 Aralık acayip karın ağrım ve ara ara vuran bıçak saplanma hissiyatı varMerhaba 14 ocakta beta negatifti 20 ocakta negatifti dün yaptırdığım kan sonucum 542 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Birde kasık ağrısı olması ara ara sert bir sancı şeklinde vuruyor bu doğal mı?
Kimse yok mu ?Benimde sol kasık ateş ve bel ağrım vardı bata 2 gün kala test verdim negatif 3 gün gecikmem var acaba benimde gebelik olabilir mi ara ara kaşık batmalarım devam ediyor
Geç döllenme olabilir birkaç hün daha bekle olmazsa doktora gitBenimde sol kasık ateş ve bel ağrım vardı bata 2 gün kala test verdim negatif 3 gün gecikmem var acaba benimde gebelik olabilir mi ara ara kaşık batmalarım devam ediyor
Bat geçtikten sonra erken ile normal test yap olmazsan ve negatif çıkarsa biraz daha bekle tekrar dene geç döllenme imkanı da oluyormuş benim 3 gün geçti kasık batmaları ara ara devam ediyor pazartesi test gelmesini bekliyorumKızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı Biz bu ay yumurtlamayı değerlendirdik regl'ime 5 gün kala Beta baktırdım 1.20 çıktı Bugün reglim'e bir gün var yani yarın adet olmak gerekiyor Bugün çok az çok çok açık kahverengi bir leke geldi ama sonradan kesildi Ara ara da kasıklarımız sancı giriyor ama regl ağrısı gibi değil Sizce yerleşme kanaması olabilir mi Eğer öyleyse de gebelik ne zaman belli olur Sizcgeçtikten sonra erken gebelik ile normal test yap bence
Ay hadi inşallah canım hayırlı haberler alırsınBat geçtikten sonra erken ile normal test yap olmazsan ve negatif çıkarsa biraz daha bekle tekrar dene geç döllenme imkanı da oluyormuş benim 3 gün geçti kasık batmaları ara ara devam ediyor pazartesi test gelmesini bekliyorum
İnşAllah hayırlısı ile güzel haberler alırız heyecanla bekliyorumAy hadi inşallah canım hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?