Beta hcg sabit kaldı yasayanlar var mı

Size de cok geçmiş olsun, benim de aynı durumum, kan veriyorum beklemedeyim suan
Ayni şekilde devam ederse cok uzatma müdahale ettir derim. Bir kere beta düştümü normal değil demektir durum. Bazı doktor bekletmeye kalkıyor. Eziyetten başka birsey değil. Ben iğne oldum 3 gün önce. Kanamam başladı igneden 1 gün sonra. biraz rahatlamış hissediyorum kendimi. Umarim beta hcg de düşmüştür yarin bakılacak tekrar

İgne yapıldığında beta hcg değeriniz kaçtı, ve nasıl kesin teşhis konuldu

İgne yapıldığında beta hcg değeriniz kaçtı, ve nasıl kesin teşhis konuldu
Beta hcg normal yükselirken birden düştü sonra bir kaç gün sonra tekrar yükseldi. Bir süre sabit kaldı yada az yükseldi . Kesinlesti böylece. Değerim 110 du

Merhaba,
Ben de trombofili paneli yaptırdım ama 20’sinde sonuç çıkar dediler. Şu an gebeyim. Değerim 2 gün önce 149 bugün de 420. Pıhtılaşma olabileceğini kendim düşünüyorum doktor istemiyle değil kendim gidip yaptırdım. Sizce 20 sinde pıhtılaşma çıkarsa geç olur mu? Daha önce 2 aylıkken kalbi durduğu için bir gebeliğim son bulmuştu

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonucunuz ne oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…