- 8 Ocak 2020
- 8
- 1
- 16
- 23
- Konu Sahibi Zeynepylmz09
ilk beta hcg 199.92 iki gun arayla yaptim bugun 525 cikti sizce normalmi arkadaslar adet duzensizligim var 3 aydir adet gormuyordum sizce nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değeriniz gayet güzel tebriklerilk beta hcg 199.92 iki gun arayla yaptim bugun 525 cikti sizce normalmi arkadaslar adet duzensizligim var 3 aydir adet gormuyordum sizce nasil
Doktorum carsamba gunu tekrar kan ver dedi sonuc 1050 olmasi gerekiyormus carsambaya kadarDeğeriniz gayet güzel tebrikler
Olur inşallah ortalama %60 artış istiyorlar hayırlısıyla artsınd
Doktorum carsamba gunu tekrar kan ver dedi sonuc 1050 olmasi gerekiyormus carsambaya kadar
insallah bakalim ilk gebeligim oyuzden.surekli arastirma icindeyim rabbim isteyen.tum.herkeze versin insallahOlur inşallah ortalama %60 artış istiyorlar hayırlısıyla artsın
Fazla araştırmayın stres yapar rahat geçirmeye bakın sürecinizi bundan sonrası adım adım keseydi kalp atışıydı derken hep beklemeyle geçecek çünküinsallah bakalim ilk gebeligim oyuzden.surekli arastirma icindeyim rabbim isteyen.tum.herkeze versin insallah
bilmiyorumki artisi gormek icin heralde herkes yapiyor sizin kacti hcg ilk ogrendiginizdeŞey yanlış anlamayın niye iki kere kan veriyorlar hep artışı görmek için olduğunu anladım ama ben bir kere verdim bir hafta sonra da kese için gel dedi ikinciye istemedi sorduğumda da öyle saçma şeylere gerek yok bir terslik olsa göreceğiz zaten dedi
130.4 şu hiç tekrarlamadim bir dahabilmiyorumki artisi gormek icin heralde herkes yapiyor sizin kacti hcg ilk ogrendiginizde
ya benimkinden dusukmus benimki 199.92 di dis gebelik yada kimyas130.4 şu hiç tekrarlamadim bir daha
ya benimkinden dusukmus benimki 199.92 di dis gebelik yada kimyasal felan mi diye bakiyorlar bence peki kac haftaliksiniz suan ilk ogrendiginizde kac haftalikti130.4 şu hiç tekrarlamadim bir daha
İlk 3 ya da 4 haftaydi şimdi 19+6 canım işte ben de onun için sormuştum öyle bir şey olsa belli olur zaten ne gerek var dediya benimkinden dusukmus benimki 199.92 di dis gebelik yada kimyas
ya benimkinden dusukmus benimki 199.92 di dis gebelik yada kimyasal felan mi diye bakiyorlar bence peki kac haftaliksiniz suan ilk ogrendiginizde kac haftalikti
ya rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip etsin insallah canim bana da dua edin insallah yarin tekrar kan verecegim bakalim sonuc ne cikicakİlk 3 ya da 4 haftaydi şimdi 19+6 canım işte ben de onun için sormuştum öyle bir şey olsa belli olur zaten ne gerek var dedi
Amin canım Allah gönlüne göre olanı hayırlısıyla versin inşallahya rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip etsin insallah canim bana da dua edin insallah yarin tekrar kan verecegim bakalim sonuc ne cikicak