• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg nasıl?

Maşallah bana da umut oldu yazdıklarınız şuan. Benim gecikmemin 3.günü bugun. Normalde idrarda silik de olsa çizgi çıkardı ama dün yaptım çıkmadı. Negatif idrar testlerim. Siz idrar testi yapmış mıydınız gecikince?

Maşallah bana da umut oldu yazdıklarınız şuan. Benim gecikmemin 3.günü bugun. Normalde idrarda silik de olsa çizgi çıkardı ama dün yaptım çıkmadı. Negatif idrar testlerim. Siz idrar testi yapmış mıydınız gecikince?
3. Gün gecikme testlerim

Eklentiler

• IMG_8166.jpeg
    IMG_8166.jpeg
    149,2 KB · Görüntüleme: 39
3. Gün gecikme testlerim
Humm bende hiçbişey cıkmadı ya. Adet olacakmısım gibi ağrıyodu 3 gündür. Bugun o da yok. Gelen giden de yok bakalım. Test aldım internetten gelince onları da yaparım adet olmazsam. Yine olmadı kan testi veririm 😬😄

Humm bende hiçbişey cıkmadı ya. Adet olacakmısım gibi ağrıyodu 3 gündür. Bugun o da yok. Gelen giden de yok bakalım. Test aldım internetten gelince onları da yaparım adet olmazsam. Yine olmadı kan testi veririm 😬😄
Bu benim gecikmemin 6.günü mesela ortada ki kaset testinde yok denilcek kadar gözükmüyor betam 21.6 nın üstündeydi mesela

Eklentiler

• IMG20240530151957.jpg
    IMG20240530151957.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 34
Verdim canım 17 cıktı degerin artısını bekliyoruz
Bende çok erken öğrendim ve çok şükür arttı tabi ki kaptırmayın çok kendinizi ama inanın,moralinizi yüksek tutun ve stres yapmayın.Nasipse gelir zaten.😊🤲🏻

Bu benim gecikmemin 6.günü mesela ortada ki kaset testinde yok denilcek kadar gözükmüyor betam 21.6 nın üstündeydi mesela
merhaba bunlar erken gebelik testleri mi? ortadaki hariç markaları nedir?

bir de gecikme derken yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesiniz?

Ya erken öğrenmek kadar kötü birşey yok beta takibi stresi yaşamak, kolunuzu delik deşik etmeyin kızlar bende erken öğrendim doktorum dedi ki 4 günde bir beta versen yeterli

merhaba bunlar erken gebelik testleri mi? ortadaki hariç markaları nedir?

bir de gecikme derken yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesiniz?
Kaset testler küçük olanlar erken değil diğerleri erken predictor early,prodoctor.
Şuan 5 haftalığım ultrasonda ama son adet tarihime göre 6 haftalık olmam gerekiyor yani 21.günde yumurtlamışım

Ya erken öğrenmek kadar kötü birşey yok beta takibi stresi yaşamak, kolunuzu delik deşik etmeyin kızlar bende erken öğrendim doktorum dedi ki 4 günde bir beta versen yeterli
Evet kesinlikle ama benim hem geç döllenme hemde ilaç kullandığım için erken öğrenmem gerekti

Evet kesinlikle ama benim hem geç döllenme hemde ilaç kullandığım için erken öğrenmem gerekti
Benimde aynı durum düşüklerden sonra hamile kaldım. Kan sulandırı için kese görmeleri gerekiyor yani korkmayın acele etmenize gerek yok. Benimde geç döllenme diğer gebeliklerimde aynıydı hep doktorlar gebelik tarihini ultrasona göre güncelliyorlar, sanırım geç yumurtluyorum

Benimde aynı durum düşüklerden sonra hamile kaldım. Kan sulandırı için kese görmeleri gerekiyor yani korkmayın acele etmenize gerek yok. Benimde geç döllenme diğer gebeliklerimde aynıydı hep doktorlar gebelik tarihini ultrasona göre güncelliyorlar, sanırım geç yumurtluyorum
Doktor uyumlu değil hatasıyla dediğinde artık takmıyorum tanıyorum vücudumu

Merhaba gecikmenin 7.günü beta 21.6 çıktı gecikmenin 9.günü 51.2 çıktı artışı nasıl acaba? Polikistik over var aynı zaman da.
Adet gecikmesi dışında başka belirtileriniz varmıydı ben de yarın sabah gebelik testi yapacağım da

Back