BETA HCG LÜTFEN YARDIM!!

hayal001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
22
2
36
32
merhaba bir şey sorucam geçen hafta salı günü kan testi yaptırdım 1,2o çıktı aradan dört gün geçti bugün yine yaptırdım 1,9 çıktı bunlar ne demek oluyor evet biliyorum negatif ama neden bu değerler değişiyor bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederimm

Canım öncelikle adetine ne kadar var ya da ne kadar geçti dönem dönem hormonlarına göre değişebiliyor benimde 2.5 çıkmıştı sonra 0.01 e düştü. Eğer adet gününden önce yaptırdıysan ve yükseliyorsa belki hamilesindir ama adetin geçtiyse ve yükseliyorsa yunurtlama zamanında da değer birazcık artıyormuş

geçen hafta çarşamba günü ocağın üçünde rengli oldum. hatta açık açık şöyle bişey söyliyim eşim şuan asker o yüzden en son ilişki 25 kasım falan ama ben biraz takıntılıyım sanırım

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak. Adetim gecikti bugün bitiminde 4 gün gecikmiş olacak. Kan testi yaptırdım fakat 1.50 çıktı biliyorum negatif ama yükselme ihtimali var mıdır? Hala adet olmadım. Çok istiyorum Allahım isteyen herkese versin

Evet negatif ama Belli olmaz canim yuksele de bilir. Adetlerin normalde duzenliyse belki gec dollenme falan olmustur. Beklemeye devam et hayirlisiysa olur belki

5 ve uzeri olmasi gerekiyor pozitif olmasi icin canm.
bende öyle biliyordum ama anlamadım acile gittim doktora ben canım acilde ki doktor kan degerin yükselmiş yeni başlamış hamilelligin sınırdasın dedi bana nasıl böyle konuşabilir emin olmadan anlamıyorum

bende öyle biliyordum ama anlamadım acile gittim doktora ben canım acilde ki doktor kan degerin yükselmiş yeni başlamış hamilelligin sınırdasın dedi bana nasıl böyle konuşabilir emin olmadan anlamıyorum
Sıfır küsur sonuca nasil boyle bisey soylemis ya. 4 falan ciksa anlarim da. Insaallah artar canm ama bence negatif. Normalde de zaten bukadar cikiyor kanda. 1 küsür falan oluyo yani.

bende anlamadım sinir etti beni ya vala çok üzüldüm canım hemogram falan da yaptı bana 3 tane mi ne kan testi idrar testi yaptırmış acaba onlarla bi alakası olabilir mi

bende anlamadım sinir etti beni ya vala çok üzüldüm canım hemogram falan da yaptı bana 3 tane mi ne kan testi idrar testi yaptırmış acaba onlarla bi alakası olabilir mi
Yok canm beta hcg testinden baska biseyle anlasilmaz. Saçmalamışlar nedense. Nekadar geciktin? Bekle bakalm biraz daha.artacak mi..

10 gün oldu canım bide diyor yarın kadın dogum doktoruna git ultrasyonla baksınlar

Hahhaa... cok ilginç :) 0.183 u 18.3 falanmi gordu acaba. Ki oyle olsa bile ultrasonla bisey gozukmez ki. Suphe ettim doktorlugundan
yemin ederim vala bende anlayamadım ALLAH ONU BİLDİGİ GİBİ YAPSIN REZİL OLDUM ONUN YÜZÜNDEN TATLIM

yemin ederim vala bende anlayamadım ALLAH ONU BİLDİGİ GİBİ YAPSIN REZİL OLDUM ONUN YÜZÜNDEN TATLIM
Bosver canm sen biliyorsun ya nasilsa. Ama on gun olmus sen yinede bir kadin dogumcuya gorun istersen neden bukadar gecikmis belki kist fln varsa o da geciktiriyor bazen. Muayene olmus olursun

Biz acil doktorlarindan iyi biliyoruz
Ben geçen ay düşük yaptım
En son acil de yaptirdigim hcg 600 kusurdu
Aradan 18 gün geçti leke olunca kesede görünmeyince ben yine acil de hcg baktirdim 1300 çıktı bana diyorki değeriniz yuksek kadindogumcuya gidin ayni kâğıtta en son yaptığım hcg değeri ve tarihi vardı güldüm geldim

Bosver canm sen biliyorsun ya nasilsa. Ama on gun olmus sen yinede bir kadin dogumcuya gorun istersen neden bukadar gecikmis belki kist fln varsa o da geciktiriyor bazen. Muayene olmus olursun
polikistik över var canim zaten bende desteğin için sağol ne kadar üzüldüm anlatamam

çok geçmiş olsun hamile mısınız suan

0.... kalani surekli degisir. 5 ve alti gebelik yok demektir. 4 fln olsa da yukselse tmm dicem de. Okudugum kadariyla herkesin iki gunde iki katina cikmis. Senin oyle bisey de yok. Sanirim doktorun goz doktoruna gitmeli

çok geçmiş olsun hamile mısınız suan
hayır canım yeni düşük yaptım daha adet olmadım bekliyorum korunalim dedik bu ay önümüzdeki ay düşünelim dedik ama esim tam yumurtlama gunlerimdi akintimdan biliyorum iyi korunamadi heran herşey olabilir bekliyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…