• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG LÜTFEN YARDIM!!

0.... kalani surekli degisir. 5 ve alti gebelik yok demektir. 4 fln olsa da yukselse tmm dicem de. Okudugum kadariyla herkesin iki gunde iki katina cikmis. Senin oyle bisey de yok. Sanirim doktorun goz doktoruna gitmeli
Ben dün yaptırdım işte kan testi canım başka yaptırmadım nasıl bi manyak bilinçsiz birine denk geldim bilmiyorum vala

hayır canım yeni düşük yaptım daha adet olmadım bekliyorum korunalim dedik bu ay önümüzdeki ay düşünelim dedik ama esim tam yumurtlama gunlerimdi akintimdan biliyorum iyi korunamadi heran herşey olabilir bekliyorum bakalim
Hayırlısı neyse o olsun tatlım inşallah çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin tatlım

Merhaba konu da açtım benim doktorum beta hcg 240 olmasına rağmen sınırda kesin gebelik diyemem dedi. Bir an o kadar mutlu olmuştum ki yarın tekrar kan vereceğim dua eder misiniz bana da.

Merhaba konu da açtım benim doktorum beta hcg 240 olmasına rağmen sınırda kesin gebelik diyemem dedi. Bir an o kadar mutlu olmuştum ki yarın tekrar kan vereceğim dua eder misiniz bana da.
Direk 240 mı ? 0.240 mı acaba ??

Back