Anladım canım bende bu ay çok istiyorum, en çok bende kasık ağrısı oldu ama şu an daha iyim, adetime 5 gün kaldı, ovülasyonum üzerinden ise daha 9 gün geçti yarın doktorlar randevum var eğer varsa kanda çıkar mı?
Haklısın canım şu meraklılığımı bir yenebilsem keşke bekleyeceğim deyani çok bilmiyorum ama adet gününü bekle istersen kan testin için. çünkü şu an daha 5 gün var düşük çıkabilir.
seni çok iyi anlıyorum valla bende öyleydim halada öyleyim. ama biraz sabret istersenHaklısın canım şu meraklılığımı bir yenebilsem keşke bekleyeceğim debakalım hayırlısı olsun artık.
valla yaaa. bide ben bakıyom mesela diyolar yok 12 hafta yok 20 hafta. bende diyom oooh kebap valla dogurmalarına az kalmısValla 9 ayın 20 ay gibi gelceği kesinBir de dikkat ediyor musun ben de şu oluyor milletin gebeliğe çabuk geçiyor kendi gebeliğin bir türlü geçmiyor haftalar geçmiyor yani
Gerçekten hissedene kadar zor hissettikten sonra da başka zorcok güzel anlatmıssın ama aslında bende biliyorum ultrasonda görsemde sonradan yine rahatlayamıcamAllahım ilk zamanlar cok zor gerçekten . ilk 3 ay beni çok korkutuyo. artık doğursakta rahatlasak ben daha 6 haftalığım. nasıl beklicem ya
ne çektik beeeeeGerçekten hissedene kadar zor hissettikten sonra da başka zor
Böylesine can kurban amane çektik beeeee
Gozun aydin canim, darısı kalp atışını duymaya inşallah.Bugün işyermin yanında bi hastaneye gittim cuma gününü bekleyemedim kesenin daha küçük olduğunu ama normal seyrinde ilerlediğini dış gebelik olmadığını söyledi bu ultrason kağıdını verdi ben anlamadımki şimdi 3 gün önce hiç gözükmğyodu kese şimdi 3 cm gözüküyo ama zor bişey gören varmı
Eklentiler
sağol canım allah razı olsun Ben miniği bi görebilsemmGozun aydin canim, darısı kalp atışını duymaya inşallah.
Ben 2 gun arayala gittigimde once kalp atışı gözükmüyor dedi 1 hafta sonra görünür demişti doktor ama 2 gun sonra acil gitmiştim azcik akinti ile kan gelmişti ki cok şükür o zaman kalp atışını görmüştük.
Minikler cok hızlı büyüyorlar daha cok şaşırtacak seni
sağol canım allah razı olsun Ben miniği bi görebilsemmkeseyi daha zorla gördük yani bu niye böyle yapıyo şimdi
Canım ben 7 hafta içindeyim keseyi De kalp atışını da duyduk 5 hafta kasık ağrım çoktu ama geçti şuan hiç bir belirtim yok hamile değilim gibi.. çok şükür inşallah olmazda.. ama bebek sağlıklı gelişiyor korkacak birşey ok içini rahat tutvalla kızlar bende hamileyim. ama o kadar az belirtim varki. kasık ağrılarım ilk zamanlar vardı geçti. göğüslerim biraz büyüdü. çok az mide bulantılarım basladı 2-3 gündür. daha 6 haftalık falan. ama bazen hiçbir şey hissetmiyorum. insan tedirgin oluyo. ultrasonda görene kadar bana rahat yok
Keseyide bebeğide 7. Haftadanı gördün canım benm daha gözükemedi 4 haftalık falan sanırım 3 gün önce değerim 2406 ydı çünkü reglim geçelide 10 gün olduCanım ben 7 hafta içindeyim keseyi De kalp atışını da duyduk 5 hafta kasık ağrım çoktu ama geçti şuan hiç bir belirtim yok hamile değilim gibi.. çok şükür inşallah olmazda.. ama bebek sağlıklı gelişiyor korkacak birşey ok içini rahat tut
Maşaallah rabbim kucağına sağlıklı bi şekilde almanı nasip etsinay herkese teşekkür ederim.şimdi geldim sağlık ocağından 4 haftalıkmışızAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah herkesin kucağını doldursun. Hepimize sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Keseyi tam 5. haftada... kalp atışını tam 6. haftada... Benim regl günüm de 1571 çıktı daha değerlere baktirmadım o nu gördükten sonra 5. hafta da doktora gittim kese göründüKeseyide bebeğide 7. Haftadanı gördün canım benm daha gözükemedi 4 haftalık falan sanırım 3 gün önce değerim 2406 ydı çünkü reglim geçelide 10 gün oldu
bir sıkıntı olmaz merak etme zaten 5. hafta dolmadan doktor keseyi görmem çok zor diyor sen erken gidip kendini strese sokma 5. hafta olsun git garanti olsun sende canını sıkmaKeseyide bebeğide 7. Haftadanı gördün canım benm daha gözükemedi 4 haftalık falan sanırım 3 gün önce değerim 2406 ydı çünkü reglim geçelide 10 gün oldu
Ben kaç haftalık olduğunu bi bilsm doktor geçen hafta cumartesi gittiğimde 11 günden büyük 25 günden küçük olabilir o yüzden gözkmez 1500 -2000 arası görünür kese demişti değrimde 989 çıkmıştı .bu cuma çağrdı gidicem ama . Ben 2 sonra tekrar beta baktrdım 2406 çıkmıştı yani kaç haftalık olduğunı anlamadım geç döllenmemi onuda anlamadımbir sıkıntı olmaz merak etme zaten 5. hafta dolmadan doktor keseyi görmem çok zor diyor sen erken gidip kendini strese sokma 5. hafta olsun git garanti olsun sende canını sıkma
Ben kaç haftalık olduğunu bi bilsm doktor geçen hafta cumartesi gittiğimde 11 günden büyük 25 günden küçük olabilir demişti değrimde 989 çıkmıştı bu cuma çağrdı . Ben 2 sonra tekrar beta baktrdım 2406 çıkmıştı yani kaç haftalık olduğunı anlamadım geç döllenmemi onuda anlamadım
Batinkac canım ona göre hesapla bata göre hesaplıyorlar hep .. Hayırlısı olsun cuma git canını sıkma .. Inşallah görür sun keseyi için rahatlarBen kaç haftalık olduğunu bi bilsm doktor geçen hafta cumartesi gittiğimde 11 günden büyük 25 günden küçük olabilir o yüzden gözkmez 1500 -2000 arası görünür kese demişti değrimde 989 çıkmıştı .bu cuma çağrdı gidicem ama . Ben 2 sonra tekrar beta baktrdım 2406 çıkmıştı yani kaç haftalık olduğunı anlamadım geç döllenmemi onuda anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?