Beta Hcg Kızlar En Acilinden!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dend

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
219
188
303
İzmir
merhaba kızlar . dün beta hcg testi yaptırdım. adetime 1 gün vardı sonuç 181. ne diyorsunuz. ben hamilelik konusunda ve bu değerler hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Lütfen yardımm edin

merhaba kızlar . dün beta hcg testi yaptırdım. adetime 1 gün vardı sonuç 181. ne diyorsunuz. ben hamilelik konusunda ve bu değerler hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Lütfen yardımm edin
Hamilesin canım tebrik ederim. Yarın tekrar kan ver artışa bak en az 2 katı artması lazım

Tebrikler canim, cok güzel değerin.
Sağlıkla ilerleyip, kucağına almak nasip etsin Rabbim.

Gözün aydın olsun. Sağlıkla kucağına alısın inşallah

Arkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi cuma günü tekrar gidicem dün kan verdim 2406 ya yükselmiş ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda belimde çok ağrı var ara ara gelip gidiyor

Maşallah cok güzel ilerlemiş canım degerin.
Doktor da deli mi bilmiyor mu o değerle kese gözükmez hayret birşey.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım, stres yapma sakın inan herşey cok güzel olacak Allahin izni ile insallah.

Sağol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah cuma gününü iple çekiyorum . Biraz kasık ve bel ağrılarım yoğun doktora söylediğimde normal bi sıkontı yok demişti progestan verdi zaten ama nasıl olucak bilmyrm

Amin arkadaşım aminn inşallah.
O ağrılar olacak canım cok normal ben 3.ay bitene kadar 15dk otursam 2 saat yatardim belim ağrıyor diye doktoruk bol bol dinlen demişti. 17.haftamdayım hala cok fazls ayakta kalamam belim ağrır hemen.
Su an bebegin buyumeye kaslarin gevsemeye çalıştığı icin o ağrı sızılar.
Bazen ağrılar bir anda kesiliyor bir sorun mu var neden ağrım yok diyorsun ağrı olsa dert olmasa dert
Annelik delilik doya doya keyfini cikar her anının canım

valla kızlar bende hamileyim. ama o kadar az belirtim varki. kasık ağrılarım ilk zamanlar vardı geçti. göğüslerim biraz büyüdü. çok az mide bulantılarım basladı 2-3 gündür. daha 6 haftalık falan. ama bazen hiçbir şey hissetmiyorum. insan tedirgin oluyo. ultrasonda görene kadar bana rahat yok

Evet canımda bi evham yapmasam sürekli ya boş gebelilse diyorum ya dış gebelikse diyorum insan bikere kaybedince korkuyo .boş gebelik yada dış gebelilte böyle yükselmez kanaman olur dediler ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…