• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değerim acil

Ayın 21’i ile 23’ü arasında yaptığın test %60 artmamış pamuğum, farklı bir yerde mi test yaptırmıştın?

Aynen vitaminlerine baktır eksik varsa onuda veriri Dr
Ama en çok merak ettiğim özellikle dün geceden beri bel ağrım çok özellikle otururken ve kasıklarımda değil ama tam göbek deligimin alt bölgesinde değişik bir ağrı var bu kafama takiliyo ve beyaz akıntım

Ama en çok merak ettiğim özellikle dün geceden beri bel ağrım çok özellikle otururken ve kasıklarımda değil ama tam göbek deligimin alt bölgesinde değişik bir ağrı var bu kafama takiliyo ve beyaz akıntım
Kasık ağrıları normal alt karın agrisida yerleşiyor çünkü ağrın oldunda uzan dinlen beyaz akintida normal gebelikte kafana takma keyfini çıkar

Merhaba arkadaşlar
17 Şubat beta 6.9 regliye 9 gün var
19 Şubat beta 30.3 regilye 7 gün var
21 Şubat beta 52.27 5 gün var
23 Şubat beta 62.7 3 gün var
Bana yardımcı olun lütfen yükselir mi değerim bilinçli anneler yardım edin bana
9 gün varken nasıl pozitif gördünüz erken yumurtlamamı olmuş, benimde 9 gün kala 2 den küçük çıktıda yükselir mi acaba :)

9 gün varken nasıl pozitif gördünüz erken yumurtlamamı olmuş, benimde 9 gün kala 2 den küçük çıktıda yükselir mi acaba :)
Ama dün ultrasyona girdim kese görüldü çok şükür ve doktorda erken yumurtlama olabilir dedi bende erken yumurtlama oluyodu takip ettiğim dönemde adetim bitti 5 günü yumurtlama gördüğüm olmuştu buda öyle bişey galiba

Ama dün ultrasyona girdim kese görüldü çok şükür ve doktorda erken yumurtlama olabilir dedi bende erken yumurtlama oluyodu takip ettiğim dönemde adetim bitti 5 günü yumurtlama gördüğüm olmuştu buda öyle bişey galiba
çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah bendr 9 gün kala kana baktırdım negatif çıktı belirti falan filan diyodum ama yok gecikmeyi bekleyeceğim

çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah bendr 9 gün kala kana baktırdım negatif çıktı belirti falan filan diyodum ama yok gecikmeyi bekleyeceğim
Benim ki erken yumurtlama olduğu için 9 gün kala öğrendim belki senin ki normal döngüdür iyi düşün iyi olsun herşey

Back
X