Beta hcg ile savaşım

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Merhaba kızlar ben her beta hcg testi yaptırdığımda test sonucum 0 yada 0.1 yada 0.5 cikardi. Geçen gittiğimde 0.100 cıktı. Adetime de 4 gün var ama halen adet belirtilerim yok. Kasık agrim yok göğüsler şiş değil. Beta hcg ilk defa 0.100 cıktı. Sizinde aranızda boyle 0.100 değeri alıp sonradan hamile olan var mı?

0.100=0.1=0.10=0.1000...... hepsi ayni

Canim stres yapma ve belirti arama kendinde stresten adet gecikmesi bile yaşayabilirsin.
Yok aslında stres yapmıyorum. Dua edip allaha sığınıyorum. 3 aylık evliyim. 3 aydr deniyoruz ancak hep negatifleri görüyorum. Bu 4.denememiz olcak. Her beta hcgde çıkan 0.1 ve 0.5 yerine 0.100 çıkınca bir de üstüne doktor geç döllenme olabilir adetin gecikmesini bekle deyince heyecanlandım. Dua edin nolur adet olmayaym bebeğim gelsin nolurr

Benim 3 senedir olmuyor toplamda belki seninki kadar test vermemişimdir. Bu ne acele 3 ayda. Daha adetin bile geçmeden üstelik. Bu şekilde çok yıpratırsın kendini.
Bir adetin geçsin idrar testi yap heyecanlan öyle kan testi ver. Allah gönlüne göre versin inşallah

Aslında ben de biraz evliliğin tadını çıkarmak istiyordm hemen çocuk olsun istemiyordum ama eşim her ay bu sefer inşallah hamilesindr diye diye benim de aklıma soktu bu işi artık bende ister oldum olsa güzel olur onun mis mis kokusunu çekerim içime huzurum olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene hepimizin kulaklarında bebiş olur insallah

Canim sen stres yapmiyorum diyorsun ama adet gelmeden test vermen bile stresden dolayi.

Benim 4 yillim bitiyor daha yenk hamile kaldım hoş ilk sorunumuzda vardi ve 1 sene istemedik eşimle gezmek keyif cikarmak icin ama 3 sene dolu dolu denedik ancak nasip etti Rabbim.

Bence gerçekten evliliğinin keyfini çıkar önce canım cevremde evlenir evlenmez hamile kalanlar var evliligin keyfini çıkarmadan zorlaniyorlar biraz..
Yaş sorunum yoksa acele etme derim.

Son düzenleme:
Adete 4 gün varmış canım malesef yüksek çıkardı hamilelik olsaydı. Benim adetime 5 gün kala idrar testinde çıkmıştı

Adete 4 gün varmış canım malesef yüksek çıkardı hamilelik olsaydı. Benim adetime 5 gün kala idrar testinde çıkmıştı
Ya arkadaşım 03 ten ay ortasında 0.100 daha sonra 893 kere falan
Üzülme canm bak bende çok istedim 9 ay sonra yani 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim bide esimde varikosalda vardi tedavinin ikinci ayinda hamile kaldim cok sukur allahım gönlüne göre verir inşallah bi arkadaşım vardı yeni evliydi ilk değeri 0.3 falandı sonra ay ortalarında 0.100 birde baktık hamişmiş darısı senin başına inşallah

Siz 0,3 ün 0,100 den daha mı küçük olduğunu düşünüyorsunuz?

Adetin geçince yaptırsan varsa çıkar şimdiden neden bu kadar strese girdin ki

Canım merhaba şimdi yorumunu gördüm. Ben yaklaşık 2 hafta önce kan testi yaptrmistim 0.100 çıkmıştı doktor yükselebilir geç dollenme olmuş olabilir dedi. Şuanda adetime 3 gün kaldı. 2 hafta önceki 0.100 yükselmis midir bilmiyorm inşallah senin arkadsnin başına gelen benim başıma da gelir. Forumlarda da 0.100den yukselenleri gördüm ama boşuna da umutlanmak istemiyorm. Allahm hamile kalmak ne zormus ya

Siz zaten ilk baktirdiginizda varsa da cikmaz, cok erken test yaptirmissiniz. Dollenmeden sonra kanda hormonun salgilanmasi bile 5-10 gun arasi saniyorum. O yuzden umudunuzu kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…