- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Yorum icin tesekkurler icimdeki şeytan yarın git kan testi yaptr diyor da adetime 3 gün kaldı gecikmesini bekleyecm dediginiz gibi. Kasigimda hafif hafif batmalar başladı adet olcam galiba.. hayırlısı artikSiz zaten ilk baktirdiginizda varsa da cikmaz, cok erken test yaptirmissiniz. Dollenmeden sonra kanda hormonun salgilanmasi bile 5-10 gun arasi saniyorum. O yuzden umudunuzu kaybetmeyin
O batmalar ayni zamanda hamilelik belirtisiYorum icin tesekkurler icimdeki şeytan yarın git kan testi yaptr diyor da adetime 3 gün kaldı gecikmesini bekleyecm dediginiz gibi. Kasigimda hafif hafif batmalar başladı adet olcam galiba.. hayırlısı artik
O batmalar ayni zamanda hamilelik belirtisi
Herkeste farkli belirtiler oluyor, insallah hamilesinizdirbak beni şeytana uyduracaksin illa. Inşallah dediğin gibi hamilelik belirtisidr. Ama aynı adet başlamadan önceki batmalara benziyo. Bir de göğsümde sislik yok sadece yan taraflarında hafif sizi var
Bunun gebelik ile değil matematik ile ilgisi varAnladım. Ilk gebelik olacağı için pek bi bilgim yok tesekkurler
Aynen evet. Zamnla bizde ogreniyorz isteBunun gebelik ile değil matematik ile ilgisi var
Benim adetim 30-35 arasıdır, 35 de kan testi yaptırmıştım0.1 veya 0.5 çıkmıştı. Bu ay da olmadı diye küfrü basıp adet söktürücü hapa başlamıştım . Ama bende zaten hiç gebelik belirtisi de yoktu. Kanda 5 nisanda yok çıkan bebe dandik bi idrar testinde 12 nisanda çat diye çıkmıştı. Hiçbişeyin garantisi yok yani .Yok aslında stres yapmıyorum. Dua edip allaha sığınıyorum. 3 aylık evliyim. 3 aydr deniyoruz ancak hep negatifleri görüyorum. Bu 4.denememiz olcak. Her beta hcgde çıkan 0.1 ve 0.5 yerine 0.100 çıkınca bir de üstüne doktor geç döllenme olabilir adetin gecikmesini bekle deyince heyecanlandım. Dua edin nolur adet olmayaym bebeğim gelsin nolurr
Aman allahim sen nelere kadirsin. Allahm darısı başımaBenim adetim 30-35 arasıdır, 35 de kan testi yaptırmıştım0.1 veya 0.5 çıkmıştı. Bu ay da olmadı diye küfrü basıp adet söktürücü hapa başlamıştım . Ama bende zaten hiç gebelik belirtisi de yoktu. Kanda 5 nisanda yok çıkan bebe dandik bi idrar testinde 12 nisanda çat diye çıkmıştı. Hiçbişeyin garantisi yok yani .
o zaman sana tavsiye her adet öncesi gidip kan verdirme eğer olacak olan adetten 10gün sonra belli olur kanda ama bak her defasında 0,1 çıkıyormuş. boşyere beynini vücüdünü yorma ya akışına bırak yada aklı başında doktora git. hakkında hayırlısı olsunAynen evet. Zamnla bizde ogreniyorz iste
Tavsiyeniz için çok teşekkürlero zaman sana tavsiye her adet öncesi gidip kan verdirme eğer olacak olan adetten 10gün sonra belli olur kanda ama bak her defasında 0,1 çıkıyormuş. boşyere beynini vücüdünü yorma ya akışına bırak yada aklı başında doktora git. hakkında hayırlısı olsun
Yok kendisi 27 aylık bir canavar oğlancık dil papuç kadarAman allahim sen nelere kadirsin. Allahm darısı başımaInsallah bebeginize bisey olmamistir
RabbimMerhaba kızlar ben her beta hcg testi yaptırdığımda test sonucum 0 yada 0.1 yada 0.5 cikardi. Geçen gittiğimde 0.100 cıktı. Adetime de 4 gün var ama halen adet belirtilerim yok. Kasık agrim yok göğüsler şiş değil. Beta hcg ilk defa 0.100 cıktı. Sizinde aranızda boyle 0.100 değeri alıp sonradan hamile olan var mı?
Ooyy kurban olurum ben o meleğe. Onların o tatlı tatlı konuşmaları yok mu allahimmm yerimmm yerimmm. Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin analı babalı büyütsün tosun pasayiYok kendisi 27 aylık bir canavar oğlancık dil papuç kadar
Anladım teşekkürler. Ama işte bebisimin gelmesini o kadar çok istiyormki en ufak şeyden ümitleniyormBenimde değerlerim hep 0,200 hatta 0,500 çıkardı dr hormonun başka bir hormondan etkileniyor dedi hamilelikle Alakası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?