• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ile savaşım

Siz zaten ilk baktirdiginizda varsa da cikmaz, cok erken test yaptirmissiniz. Dollenmeden sonra kanda hormonun salgilanmasi bile 5-10 gun arasi saniyorum. O yuzden umudunuzu kaybetmeyin
Yorum icin tesekkurler icimdeki şeytan yarın git kan testi yaptr diyor da adetime 3 gün kaldı gecikmesini bekleyecm dediginiz gibi. Kasigimda hafif hafif batmalar başladı adet olcam galiba.. hayırlısı artik

Yok aslında stres yapmıyorum. Dua edip allaha sığınıyorum. 3 aylık evliyim. 3 aydr deniyoruz ancak hep negatifleri görüyorum. Bu 4.denememiz olcak. Her beta hcgde çıkan 0.1 ve 0.5 yerine 0.100 çıkınca bir de üstüne doktor geç döllenme olabilir adetin gecikmesini bekle deyince heyecanlandım. Dua edin nolur adet olmayaym bebeğim gelsin nolurr😔
Benim adetim 30-35 arasıdır, 35 de kan testi yaptırmıştım0.1 veya 0.5 çıkmıştı. Bu ay da olmadı diye küfrü basıp adet söktürücü hapa başlamıştım . Ama bende zaten hiç gebelik belirtisi de yoktu. Kanda 5 nisanda yok çıkan bebe dandik bi idrar testinde 12 nisanda çat diye çıkmıştı. Hiçbişeyin garantisi yok yani .

Benim adetim 30-35 arasıdır, 35 de kan testi yaptırmıştım0.1 veya 0.5 çıkmıştı. Bu ay da olmadı diye küfrü basıp adet söktürücü hapa başlamıştım . Ama bende zaten hiç gebelik belirtisi de yoktu. Kanda 5 nisanda yok çıkan bebe dandik bi idrar testinde 12 nisanda çat diye çıkmıştı. Hiçbişeyin garantisi yok yani .
Aman allahim sen nelere kadirsin. Allahm darısı başıma 🙏Insallah bebeginize bisey olmamistir

Aynen evet. Zamnla bizde ogreniyorz iste
o zaman sana tavsiye her adet öncesi gidip kan verdirme eğer olacak olan adetten 10gün sonra belli olur kanda ama bak her defasında 0,1 çıkıyormuş. boşyere beynini vücüdünü yorma ya akışına bırak yada aklı başında doktora git. hakkında hayırlısı olsun

o zaman sana tavsiye her adet öncesi gidip kan verdirme eğer olacak olan adetten 10gün sonra belli olur kanda ama bak her defasında 0,1 çıkıyormuş. boşyere beynini vücüdünü yorma ya akışına bırak yada aklı başında doktora git. hakkında hayırlısı olsun
Tavsiyeniz için çok teşekkürler

Canım 0.1 ve 0.100 aynı değerler
Rabbim saglikla sıhhatle meleginize kavuştursun inşallah o yüzden hcg ile savaşma seviş 😍🙃🤭
Valla bugün çok havamdayim 😇
Merhaba kızlar ben her beta hcg testi yaptırdığımda test sonucum 0 yada 0.1 yada 0.5 cikardi. Geçen gittiğimde 0.100 cıktı. Adetime de 4 gün var ama halen adet belirtilerim yok. Kasık agrim yok göğüsler şiş değil. Beta hcg ilk defa 0.100 cıktı. Sizinde aranızda boyle 0.100 değeri alıp sonradan hamile olan var mı?
Rabbim

Benimde mayıs adetini gördükten sonra mayısın sonunda kasık ağrısı nedeniyle gtitim beta 0.100 çıktı aynı şekilde geç döllenme vs. Olur adetini bekle dediler adetime 3 gün geçmişti tekrar bayıldım oyuzden gitmiştim tekrar yaptılar 1.15 çıktı 1 hafta sonra gel dediler inşallah yükselme olur çok merak ediyorum sadece kasık ağrısı var. Adet olucakmsm gibi ama gelmedi inşallah vardır herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsin amin

Back