BETA HCG HIZLI ARTMIYOR

Cuma günü yani bugün yaptim 508.4 cikti

Şuan bakamam yeni dedi kandan birsey ogrenemeyiz dedi carsambaya randevu verdi

Şuan bakamam yeni dedi kandan birsey ogrenemeyiz dedi carsambaya randevu verdi
572 beta hcg ile doktora gittiğimde önce aynısı dendi. Çok ufak 15 gün sonra gel.
Sonra benim kasık ağrım batmam çıkmam oldu 2 gün sonra içim rahat etsin dedim özel muayenesi olan bir doktora gittim. Ve keseyi gördük gayette. Sende öyle yap

Ayni saatte bugün kan verdim ve 508.4 çıktı nasıl bilemedim

Özele gitmiştim aslında ve cidden bugün bende de batma oldu ve korkuyorum gidip sonuc alamamaktan

Artık biraz dinlen hafta içi kese gözükür biraz gelşsin deger iyi.

5 yada 6. Haftada görünmüyor mu kese benim daha 3 bucuk hafta var midir
Adetine göre hesapla haftasını. Son adet olduğun tarihte. 5 buçuk hafta sonra kese gözükür geç döllenme olmazsa zaten benim ikinci gebelikte kese gözüktü bebek 7bucuktan snra gozuktu

Adetine göre hesapla haftasını. Son adet olduğun tarihte. 5 buçuk hafta sonra kese gözükür geç döllenme olmazsa zaten benim ikinci gebelikte kese gözüktü bebek 7bucuktan snra gozuktu
19 agustosta olmuştum ondan sonra olmadım insallah gözükür ya

Buraya yazıp beni etiketlemeti unutma ilkmi olacak senin rabbim gönlüne göre versin inşallah ben korunurken kaldım başka istemiyordum iki tane var benm
2 bucuk aylik evliyim ben ilk olacak inşallah etiketlerim tabiki ama cocuk guzeldir berekettir olsun geldiyse vardir bir hayır

Özele gitmiştim aslında ve cidden bugün bende de batma oldu ve korkuyorum gidip sonuc alamamaktan
Yaa lütfen kulak asmayın her söylenilen şeye hatta mümkünse konuşmayın akbabalarınızla felaket tellalları… benim betam çok düşükken ben gebeliğimi öğrendim ben de tedirgindim sizin gibi benim de batmam oluyordu kasığımda vs. Dun dr gittim keseyi gördüm haftaya tekrar gidicem kalp atışları icin… allahtan Ümit kesilmez ve lütfen etrafınızdaki herkese bahsetmeyin hamileliğinizden naçizane fikrim… ben anneme bile dun söyledim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…