Beta HCG değeri lutfen yardımcı olun bana pazartesi günü değerim 6.9 Çarşamba günü 30.3 bugün ki değerim 52.23 sizce nasıl sanki bu son değer 2olmamış

O zaman testler çok başarılı çünkü ilk değeriniz 6ydı sanırım silik belli çünkü.Bende inşallah bu ay olursa bu testlerden alayım🙏🌸
Hemen mi çıkmıştı predictor da silik çizgi☺️
2 dk içinde hayalet gibi oldu 5 dk geçmeden bu şekilde oldu ama ne olursa olsun prediktorden başka markaya yönelme ciddi anlamda iyi biraz pahalı ama gayet iyi

Evet evet herkes o markayı öneriyor.Bu ay inşallah bizde de gösterir🙏
Amin canım inşallah çok test yaptım çok istiyodum çıkan kuruma çizgilerine inanarak defalarca kan verdim 11 ayın sonunda çok şükür 10 haftaya ulaştık darısı doğuma inşallah ve en güzel ve içten dualarım seninle bı an önce hayırlı haberi alırsınız inşallah sağlıcakla gelsinler

Amin canım inşallah çok test yaptım çok istiyodum çıkan kuruma çizgilerine inanarak defalarca kan verdim 11 ayın sonunda çok şükür 10 haftaya ulaştık darısı doğuma inşallah ve en güzel ve içten dualarım seninle bı an önce hayırlı haberi alırsınız inşallah sağlıcakla gelsinler
Çok çok teşekkür ederim.İnşallah kolaylıkla güzel bi hamilelik geçirirsiniz kucağınıza alırsınız inşallah.
Elimizden geleni yapıyoruz takviyeler,ovulasyon testleri inşallah bize de,ve isteyen herkese nasip olur bu güzel duygular ☺️

Çok tşk ederim güzel dileklerin için kalp atisimizi 7 haftada duyduk 10 haftalık olduk sana slm vermeye geldik bebisimle
Yaaaaaaa ağlarııııımmm 😭 çok ama çok sevindimmm 💖 Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏 Rabbim seni ve bebişini korusun 🙏 herşey ama herşey gönlünce olsun, gebeliğin çok çok güzel geçsin inşallah 🙏💕

İnşallah cinsiyeti de öğreniriz burdaaaa 🤗

Yaaaaaaa ağlarııııımmm 😭 çok ama çok sevindimmm 💖 Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏 Rabbim seni ve bebişini korusun 🙏 herşey ama herşey gönlünce olsun, gebeliğin çok çok güzel geçsin inşallah 🙏💕

1 ay sonra öğreniriz inşallah çok şükür şimdilik herşey yolunda

Bugün kontrolüm vardı ama malesef bebeğimin kalbi durmuş yatış verdiler alacaklar

Back
X