- 3 Şubat 2025
- 222
- 66
- 13
- 38
- Konu Sahibi sevda sila
Amin hepimiz sağlıcakla kavusalim meleklerimizeHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimiz sağlıcakla kavusalim meleklerimizeHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Ozaman benimde bir hafta beklemem gerekiyor çok teşekkür ederimRegl günümde bende 137 çıkmıştı değerin 1500 geçince gorunuyo kese benim regl günüm ayın 26 di 1 hafta sonra gördük şükür
Evet zaten değerin 1 hafta içinde çok güzel artiyo ben dün gördüm keseyi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdıOzaman benimde bir hafta beklemem gerekiyor çok teşekkür ederim![]()
Yaa çok güzel inşallah onuda duyarsınız isteyen herkese Allah nasip etsinEvet zaten değerin 1 hafta içinde çok güzel artiyo ben dün gördüm keseyi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Bir hafta boyunca özellikle birsey yediniz mi büyümesi için tutunması içinEvet zaten değerin 1 hafta içinde çok güzel artiyo ben dün gördüm keseyi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Folik asit kullaniyodum ve ayrıca doktor düşük olmasın diye pregestoron verdi onu içiyorum ve hala devam ediyorumBir hafta boyunca özellikle birsey yediniz mi büyümesi için tutunması için
Senin şu an 4 haftalık galiba bende 5+2 oldumYaa çok güzel inşallah onuda duyarsınız isteyen herkese Allah nasip etsin![]()
Galiba uygulamaya girince 4 hafta diyor 6 suabatta regl oldum 10 Şubat bitiş ozaman suan benim progestoron kullanmam mı gerekiyorSenin şu an 4 haftalık galiba bende 5+2 oldum
Sen kafana göre ilacı kullanma benim kaşık ve bel ağrım vardı doktor o yüzden verdi önlem amaçlı olsun sıkı tutunsun dediGaliba uygulamaya girince 4 hafta diyor 6 suabatta regl oldum 10 Şubat bitiş ozaman suan benim progestoron kullanmam mı gerekiyor
Yok kafama göre almam zaten siz 4 hastalıkken kullandınız ozaman ilaçıSen kafana göre ilacı kullanma benim kaşık ve bel ağrım vardı doktor o yüzden verdi önlem amaçlı olsun sıkı tutunsun dedi
Evet reglimi 2 gün geçince ilk kontrole gittim verdi doktorYok kafama göre almam zaten siz 4 hastalıkken kullandınız ozaman ilaçı
Peki çok teşekkür ederimEvet reglimi 2 gün geçince ilk kontrole gittim verdi doktor
Ahhhh canım benim gözün aydınSize çok tşk ederim herşey yoluna girdi değerlerim normal seviyede yükseldi ve dün keseyi gördük 5+2 şu an çok şükür
Amin inşallahAhhhh canım benim gözün aydınRabbim sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
![]()
İlla 2 katı olması kuralı yok ortalama 1.5-2 kat artış bekleniyor. Şu anda daha çok yeniMerhaba hanımlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var aklım çok karıştı bugün beta HCG değerim pazartesi günü 6.9 Çarşamba günü 30.3 bugün 52.23 çıktı en son ki 2 katı olmamış sanki bu endişelendirdi beni doktorumda yoktu hastanede soramadım
Keseyi gördük şükürİlla 2 katı olması kuralı yok ortalama 1.5-2 kat artış bekleniyor. Şu anda daha çok yeni
Ay Allahım maşşallah ay nasıl mutlu oldum anlatamam benimde adetime 8 gün kala ama yumurtlama erken olduğunu bildiğim için 3 gün kala 12.03 çıktı 1 gün kala bugün 20.26 çıktı iki kat olmayınca nasıl endişelendim anlatamam bende sizden dua bekliyorumSize çok tşk ederim herşey yoluna girdi değerlerim normal seviyede yükseldi ve dün keseyi gördük 5+2 şu an çok şükür