Merhaba ben 7 haftalık hamileyim karın ağrım var hayla. İyi düşününKizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum
Yani bu değerler normal mi yoksa düşük dış gebelik v.s miMerhaba ben 7 haftalık hamileyim karın ağrım var hayla. İyi düşünün
Üzmek istemiyorum ama düşükYani bu değerler normal mi yoksa düşük dış gebelik v.s mi
Teşekkür ederimm çok sağol insallah tutunurMerhaba dış gebelik demek için çok erken. Beta HCG ikiye katlanması gerekiyordu. Şuan sizinkinin katlanması bir tık aşağıda. Bence bu aralar hiç iş güç yapmayın. Şuan size tutunmaya çalışıyor. Eğer tutunamazsa düsukle sonuclanir. İnsaAllah sağ salim bir hamilelik geçirirsin. Stres yapma. Sadece yat ve dinlen
HayırlısıÜzmek istemiyorum ama düşükbenim de önce 24 sonra 32 çıktı düştü şuan ilk 220 2 gun sonra 669 çıktı
Ahh o çok bilmiş akrabalar hiç bitmiyorKizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum
Ayy maşallah rabbim bizede nasip eder insallah isteyen herkese nasip etsin ne güzel inşallah tutunurda bizde hayalimize kavuşuruzSen canını sıkma hiç . Detaylara takılma. Ablamında ikiye katlanmamisti. Son anda tutundu bebek. Şimdi 3 yaşında.
Ahh o çok bilmiş akrabalar hiç bitmiyor
Öncelikle sakin olun daha iki tane kan sonucunuz var. Cuma günü bir test daha verin ve sonucunuza bakın .düşmemiş yükselme var . Bu da iyiye işaret . Az artmış olabilir sonuç önemli . İyi düşün iyi olsun
Ayy maşallah rabbim bizede nasip eder insallah isteyen herkese nasip etsin ne güzel inşallah tutunurda bizde hayalimize kavuşuruz
Az artınca herkes her yerden birşey söylüyor ağrımayan yerlerim ağrımaya başladı resmen inanin ne yapacagimi bilemedim duyunca düşük dış gebelik dediklerindeAhh o çok bilmiş akrabalar hiç bitmiyor
Öncelikle sakin olun daha iki tane kan sonucunuz var. Cuma günü bir test daha verin ve sonucunuza bakın .düşmemiş yükselme var . Bu da iyiye işaret . Az artmış olabilir sonuç önemli . İyi düşün iyi olsun
Allah bilir ya tabi düşük dış gebelik kimyasal gebelik olabilir. Ama illaki kötü olacak diye bir şey yok . 16 haftalık gebeyim hala ağrılarım oluyor . Yani gebelikte her ağrı kötü olacak diye bir şey yokAz artınca herkes her yerden birşey söylüyor ağrımayan yerlerim ağrımaya başladı resmen inanin ne yapacagimi bilemedim duyunca düşük dış gebelik dediklerinde
Dış gebelik olabilir benimde öyle olmustu çok ilerlemeden lekelenme başlamıştı ağrım vardi ama bı arkadaşımda 21 çıktı betası az yükseliyordu smdi kızı 2bucuk yasindaKizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum
Yani düştükten çok dış gebelik mi buDış gebelik olabilir benimde öyle olmustu çok ilerlemeden lekelenme başlamıştı ağrım vardi ama bı arkadaşımda 21 çıktı betası az yükseliyordu smdi kızı 2bucuk yasinda
Cuma gunü test yapsam sonuc az artmış olursa bu durum ne olur pekiAllah bilir ya tabi düşük dış gebelik kimyasal gebelik olabilir. Ama illaki kötü olacak diye bir şey yok . 16 haftalık gebeyim hala ağrılarım oluyor . Yani gebelikte her ağrı kötü olacak diye bir şey yok
Cuma günü test yaparsan yine az artmissa Ogün muhakkak git kadın doğuma yada acilden gir dış gebelik olur ozaman. Dış gebelikte değer fazla yükselmez hatta bı artar bı azalır benim 48 63 80 71 diye düşünce doktor dış gebelik demistiCuma gunü test yapsam sonuc az artmış olursa bu durum ne olur peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?