Cuma gününe kadar bekleyebilirsem tabi geçmiş olsun sanada insallah rabbim hepimize güzel duygular tattirirCuma günü test yaparsan yine az artmissa Ogün muhakkak git kadın doğuma yada acilden gir dış gebelik olur ozaman. Dış gebelikte değer fazla yükselmez hatta bı artar bı azalır benim 48 63 80 71 diye düşünce doktor dış gebelik demisti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BETA HCG HIZLI ARTMIYOR
- Konu Sahibi Snnyldzzz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Dış gebelik için erken dinlen bol bol sırt üstü 2gün sonra yada pazartesi tekrar kan ver ama iş falan yapma kafanı bulandırıp strest etme.Kizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum
Amin inşallah benim iki tane var şimdi yine hamileyim adetim bir hafta gecikti test pozitif çıktı daha doktora gitmedim 29unda gideceğim ben korunurken kaldım biraz hiç istemiyordum başka ama nasip. Allah dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sende korkma nasipte varsa olup doğar.Cuma gününe kadar bekleyebilirsem tabi geçmiş olsun sanada insallah rabbim hepimize güzel duygular tattirir
Is yapmıyorum zaten ama stres yapmıyorum desem yalan olur tesekkur ederimDış gebelik için erken dinlen bol bol sırt üstü 2gün sonra yada pazartesi tekrar kan ver ama iş falan yapma kafanı bulandırıp strest etme.
Ayy ne güzel rabbim hayırlı evlat olmalarini nasip etsin. Isteyen herkese de versin. Tabiki nasipte varsa dogar zaten ama ilk olunca cok heyecanlıyız inşallah olurAmin inşallah benim iki tane var şimdi yine hamileyim adetim bir hafta gecikti test pozitif çıktı daha doktora gitmedim 29unda gideceğim ben korunurken kaldım biraz hiç istemiyordum başka ama nasip. Allah dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sende korkma nasipte varsa olup doğar.
- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
İnşallah tutunur güzel haberler verirsinIs yapmıyorum zaten ama stres yapmıyorum desem yalan olur tesekkur ederim
Insallahhhİnşallah tutunur güzel haberler verirsin
İnşallah canmAyy ne güzel rabbim hayırlı evlat olmalarini nasip etsin. Isteyen herkese de versin. Tabiki nasipte varsa dogar zaten ama ilk olunca cok heyecanlıyız inşallah olur
Öyle olursa sağlıksız bir gebeliktir ama tabi ki Allah bilir .ümidini kaybetme güzel haberlerini bekliyoruz cuma günüCuma gunü test yapsam sonuc az artmış olursa bu durum ne olur peki
İnşallah tesekkur ederimmÖyle olursa sağlıksız bir gebeliktir ama tabi ki Allah bilir .ümidini kaybetme güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü
- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 53
- 29
Kan verdiğiniz saat de önemli aslında aynı saatlerde mi verdiniz? Bir de 2 katı artması gerekmiyor minimum %60'ı kadar artması gerekiyor her 48 saatte. Bu da ilk değerinize göre 370 gibi bir değere denk geliyor sizinki 383 çıkmış şuan için artış var ve izlenmeli... Dışmış, kimyasalmış hiç takmayın Cuma günü vereceğiniz değer önemli. Ama bir doktora görünmediyseniz mutlaka görünün Ne olursa olsun sizin için hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıkla sizinledir bebeğiniz
Tesekkur ederim kan verdiğim saatler farkli onuda yeni öğrendim malesef. Yarini nasil bekleyecegim hic bilmiyorum teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinKan verdiğiniz saat de önemli aslında aynı saatlerde mi verdiniz? Bir de 2 katı artması gerekmiyor minimum %60'ı kadar artması gerekiyor her 48 saatte. Bu da ilk değerinize göre 370 gibi bir değere denk geliyor sizinki 383 çıkmış şuan için artış var ve izlenmeli... Dışmış, kimyasalmış hiç takmayın Cuma günü vereceğiniz değer önemli. Ama bir doktora görünmediyseniz mutlaka görünün Ne olursa olsun sizin için hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıkla sizinledir bebeğiniz
Kimyasal gibi görünüyor
- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
Benim de 2000leri görmeme rağmen o zamana kadar yavaş yükselmişti. Normalde 2 katı yükselmesi gereken değerim 1800lerden 3 gün sonra 2200 lere yükselmişti. Ultrasona gittiğimde de kese küçük bişey göründü ve doktor vajinal muayene bile yapmadı gerek yok şuan diyerek yolladı beni. Ben eşime sürprizler düşünüyordum mutlu bir şekilde söylemek istedim ama dış gebelik paniğiyle ağlaya ağlaya hamileyim demiştim. Tekrar kontrole gittiğimde kese de bebek de küçük de olsa göründü. Hemen panik yapma bence dış gebelikte doktorlar bile yanılabiliyorlar ki çevrendekilerin sadece ağrın olduğu için bunu söylemesi yanlış olur. İçini ferah tut stres yönetimi çok önemli bu günlerde.
- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
dış gebelikle kimyasal gebeliği karıştırıyorsunuz sanırım. dış gebelikte kese oluşuyor ancak tüplerde kalıyor. beta hcg yi arttırır ancak bir süre sonra tüpte sıkışarak sıkıntı veriyor ve tüplerin alınmasına kadar gidebiliyor. kimyasal gebelikte kese oluşmuyor, beta hcg düzenli artmıyor yada düşüşe geçiyor. sizin durumunuz kimyasal gibi duruyor.
İnşallah benimkide öyle olur sizin suan durumunuz nasilBenim de 2000leri görmeme rağmen o zamana kadar yavaş yükselmişti. Normalde 2 katı yükselmesi gereken değerim 1800lerden 3 gün sonra 2200 lere yükselmişti. Ultrasona gittiğimde de kese küçük bişey göründü ve doktor vajinal muayene bile yapmadı gerek yok şuan diyerek yolladı beni. Ben eşime sürprizler düşünüyordum mutlu bir şekilde söylemek istedim ama dış gebelik paniğiyle ağlaya ağlaya hamileyim demiştim. Tekrar kontrole gittiğimde kese de bebek de küçük de olsa göründü. Hemen panik yapma bence dış gebelikte doktorlar bile yanılabiliyorlar ki çevrendekilerin sadece ağrın olduğu için bunu söylemesi yanlış olur. İçini ferah tut stres yönetimi çok önemli bu günlerde.
Benim çevrem dış gebelik dedi. Yarin kan verecegim 2 testten birsey çıkacağını sanmiyorum beta hcg düşüşte mi yuksek mi diye bakalim insallah birsey cikmazdış gebelikle kimyasal gebeliği karıştırıyorsunuz sanırım. dış gebelikte kese oluşuyor ancak tüplerde kalıyor. beta hcg yi arttırır ancak bir süre sonra tüpte sıkışarak sıkıntı veriyor ve tüplerin alınmasına kadar gidebiliyor. kimyasal gebelikte kese oluşmuyor, beta hcg düzenli artmıyor yada düşüşe geçiyor. sizin durumunuz kimyasal gibi duruyor.
Bugun 508.4 çıktı nasıl sizceAhh o çok bilmiş akrabalar hiç bitmiyor
Öncelikle sakin olun daha iki tane kan sonucunuz var. Cuma günü bir test daha verin ve sonucunuza bakın .düşmemiş yükselme var . Bu da iyiye işaret . Az artmış olabilir sonuç önemli . İyi düşün iyi olsun
- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Doktora gittin mi tekrardan? Kese var mı yok mu bakabilir. Tabi daha kalp atışı için erken ama kese varsa rahimde en azından dış gebelik değildir. Benim 572 kusür çıkmıştı hcg değerim ve keseyi görmüştük.Düzenleme: Kizlar bana yardım edin ne olur kafam çok karışık. Pazartesi günü kan testi verdim ve beta hcg 231.3 çıktı 3 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor. Çarşamba gunu yine kan verdim 383.70 çıktı. Cuma günü kan testi verdim 508.4 çıktı. Ama akrabalarım karın ağrısı var diye dış gebelik diyor. Kan akıntım yok öyle cok agrimda yok ne yapacağım bilemiyorum