BETA HCG HIZLI ARTMASI

tkysnow

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
93
24
Arkadaşlar merhaba. Cuma günü kan verdiğimde Beta hcg 8.6 çıkmıştı. Bugün (3 gün sonra) kan verdim ve 97 ye yükselmiş. Neredeyse 10 kat artmış gibi. Acildeki doktor Mol gebelik veya ikiz olabilir dedi. Çok korkuyorum sizce normal mi daha önce yaşayan var mı??????

Arkadaşlar merhaba. Cuma günü kan verdiğimde Beta hcg 8.6 çıkmıştı. Bugün (3 gün sonra) kan verdim ve 97 ye yükselmiş. Neredeyse 10 kat artmış gibi. Acildeki doktor Mol gebelik veya ikiz olabilir dedi. Çok korkuyorum sizce normal mi daha önce yaşayan var mı??????
Evet ikiz diyorlar böyle olunca
Kendiliğinden mi hamile kaldınız tedaviyle mi (ilaç klomen vs)

İlk gebeliğim, kendiliğinden oldu. Amh değerim düşük olduğu için 3 ay sonra tedavi denenecekti ama bu ay pozitif çıktı.
Ne güzel maşaAllah
Mübarek gecede iyi düşünün iyi olsun Allah’ın izniyle 🤲🏼
Ekstra birşey yapmış mıydınız bu ay

Ne güzel maşaAllah
Mübarek gecede iyi düşünün iyi olsun Allah’ın izniyle 🤲🏼
Ekstra birşey yapmış mıydınız bu ay
Bi vitamin vermişti doktor yumurtalık kalitesi için bir de düzenli ovülasyon testiyle yumurtlamayı yakaladık. Çok teşekkür ederim inşallah bir sorun yoktur...

İkiz gebelikte, değer birden artıyor.
İnsAllah ikiz gebeliktir, hayırlısı olsun hakkınızda 🌸🤲

Beta vermeye gitmişken doktor alttan muayene etti ağrı için bir şey yok dedi. Tam rahme yerleşme sürecinde alttan muayene risk yaratmaz değil mi?

Beta vermeye gitmişken doktor alttan muayene etti ağrı için bir şey yok dedi. Tam rahme yerleşme sürecinde alttan muayene risk yaratmaz değil mi?
Yani hamilesiniz sonuçta kasık ağrısı da olur batma da olur herşey olur.bence bu kadar stres yapıp doktora da bu kadar kontrol ettirip durmayın.bisey olmaz ama düşük riski varsa sıkıntı çıkarabilir alttan muayene.ilk gebeliginiz muhtemelen ama akışına bırakın biraz

Yani hamilesiniz sonuçta kasık ağrısı da olur batma da olur herşey olur.bence bu kadar stres yapıp doktora da bu kadar kontrol ettirip durmayın.bisey olmaz ama düşük riski varsa sıkıntı çıkarabilir alttan muayene.ilk gebeliginiz muhtemelen ama akışına bırakın biraz
Evet ilk gebeliğim ve doktor olmaz dedikten sonra oldu o yüzden çok evhamlıyım

arkadaşlar merhaba. benim beta hcg değerim 6,5 çıktı adetime 5 gün var sizce değer yükselir mi. daha önce 1 kere kimyasal gebelik yaşadım. çatlatma iğnesi oldum. erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün kala ve silik çizgi çıktı. ben daha yüksek bekliyordum değeri 6 yı görünce umudumu yitirdim. bana da yardımcı olun benim durumda olan var mı kızlar

X