Beta Hcg hakkında

zeynepp0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
626
188
23
23
merhabalar. Geçen ay 11 inde regl oldum daha sonra değerlendirdik ve her ay 4-5 gün erken regl olurum yani bu ay 6-7 si gibi regl olmam gerek ama bazen bel ağrısı kasık batması baş ağrısı vs.yaşıyorum erken gebelik testi yaptım silik çıktı normalde acele etmem ama bende pıhtılaşma var iğne kullanmam gerek 2 gebelik kaybım var bu nedenle olabildiğince en erken şekilde öğrenip direkt iğneye başlamam gerek. Sizce kan versem çok düşük bir sonuç çıkar mı şuan ? Erken gebelikte silik görüp kan verip değerleri çıkanlar varsa fikir verebilirler mi

İdrarda silikte olsa çıkan kanda net çıkar, hayırlı olsun inşallah

Hangi markayla yaptın testi başka markayla da dene istersen ben hayal kırıklığı yaşadığım için çok etkilendim bu testler yüzünden. Ama uğraşmayım testle direkt öğreneyim olumlu olumsuz diyosan kan verebilirsin zaten adete 7 gün kala bile öğrenenler var .. değeri küçük mü olur büyük mu bilemeyiz ama yeni olur yani sonuçta diğer regl ile bu regl arasında çok bir süre yoktur

Evet haklısınız o testler çok yanıltıyor bazı belirtiler diğer gebeliklerime benzediği için de şüphelendim aslında zaten test yapmakla uğraşmak istemiyorum kan vereyim en iyisi muhtemelen çıkar diye düşünüyorum ben de

Evet evet çıkar. Hayırlı haberler gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…