Beta hcg düşük mü

Hamilelik yaşamadım ama burdan öğrendiğim kadarıyla ilk hangi değerle öğrendiğiniz asla önemli değil mesela 7yle öğrenirsiniz 3 gün sonra 100 olur sağlıklı gebeliktir ama 100le öğrenirsiniz 3 gün sonra 150 olmuştur o zaman sağlıksız olma ihtimali var denebilir iki gün sonra test verin tekrar önemli olan yükselme hızı hiçbir şeye de kafanızı takmayin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hamilelik yaşamadım ama burdan öğrendiğim kadarıyla ilk hangi değerle öğrendiğiniz asla önemli değil mesela 7yle öğrenirsiniz 3 gün sonra 100 olur sağlıklı gebeliktir ama 100le öğrenirsiniz 3 gün sonra 150 olmuştur o zaman sağlıksız olma ihtimali var denebilir iki gün sonra test verin tekrar önemli olan yükselme hızı hiçbir şeye de kafanızı takmayin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bu 2. Gebeliğim ilk oğlumda öğrendiğimde 1300 lerdeydi o yüzden kafam karıştı😊 teşekkür ederim inşallah öyle olur

Merhabalar günümden 1 gün sonra kan verdim değerim 112,41 çıktı çok düşük geldi bana böyle yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren varmi aceba?
Benim 2 gün sonra 130 çıktı 13. Haftamdayım geç döllenme gibi bi durumumda yok gebeliğim haftadıyla uyumlu ilerliyor çok şükür 🙂 önemli olan artış hayırlı olsun gebeliğiniz 🌸

X