- 3 Mart 2025
- 56
- 4
- 1
- 22
Sizin beta HCG biz kaçtı qcaba bu haftalardaDoktorlar yüzde yüz koruma olmaz diyor belki kaymıştır birsey olmuştur bebek tutmuştur benim 4+6 oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin beta HCG biz kaçtı qcaba bu haftalardaDoktorlar yüzde yüz koruma olmaz diyor belki kaymıştır birsey olmuştur bebek tutmuştur benim 4+6 oldu
Sizin beta hcg kaç acaba bu hafta tes yaptinizmiDoktorlar yüzde yüz koruma olmaz diyor belki kaymıştır birsey olmuştur bebek tutmuştur benim 4+6 oldu
Ben cumartesiden beri ölçmedim cumartesi 400 düSizin beta HCG biz kaçtı qcaba bu haftalarda
Peki benimki neden bu kadar yüksekBen cumartesiden beri ölçmedim cumartesi 400 dü
Şuan benim kide yükselmiştir inşallah yaniPeki benimki neden bu kadar yüksek
Benim annemde de hep böyle olmuş ben ikizim mesela benden sonra ki kardeşlerim tek ve hep erken doğum olmuş ama hiçbir sıkıntı yok bizlerdeBenim iki oğlum var ve benim bebeklerim hep 1 ay geride kalıyorlar gelisimleri
Doktor ile görüşün kafanızda şüphe kalmasınBenim iki oğlum var ve benim bebeklerim hep 1 ay geride kalıyorlar gelisimleri
Hm peki sizce HCG hormonun haftasına göre yuksekmiBenim annemde de hep böyle olmuş ben ikizim mesela benden sonra ki kardeşlerim tek ve hep erken doğum olmuş ama hiçbir sıkıntı yok bizlerde![]()
Bence iyi o haftaya göre bakılmıyor ki artıs iyi olsun yeterHm peki sizce HCG hormonun haftasına göre yuksekmi