• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 19 hamile miyim

kızlar ben regle 3 gün kala 76 ile öğrendim,bugün gene kan verdim bu değer ne zaman artar sizce normal mi regl günüm 23 marttı ben de dün öğrendim.

Çok şükür hiç lekelenme yok ben de o yüzden rahatım senin nasıl gidiyor bende de bulantı hiç yok
Kız bende öyleyim çok şükür midem bulantım yok kasıklarım bacaklarım çok ağrıyordu bende artık o ağrılar da azaldı zaten yerşene kadar olurmuş o ağrılar bide büyümeye başladığında 9 ay bulantısız rahat tamamlarız inşAllah😂

Kız bende öyleyim çok şükür midem bulantım yok kasıklarım bacaklarım çok ağrıyordu bende artık o ağrılar da azaldı zaten yerşene kadar olurmuş o ağrılar bide büyümeye başladığında 9 ay bulantısız rahat tamamlarız inşAllah😂
Hadi inşallah benim de ağrılarım azaldı ama sana yazdıktan sonra bulantım oldu bi minik çıkardım devamı olmaz umarım🙏🏼 şimdi artık keseyi görmeyi beklicezz

Canım senin değerlerim 2 şer gün arayla mı öyle arttı. Mesajlar girdiği için araya kaçırdım
Benim şuan 14-30-108 diye gidiyor. Adet tarihim yarın normalde
Canım ben ilk 11 mart 18.65 le öğrendim 14 martta 57.9 du 17 martta 329 du 20 martta 953 çıktıbidaha da bakmadılar gayet güzel artış diye çarşamba kese görücez inşAllah seninde bence güzel artmış gayet adet günüm 17 siydi o gün aşırı artmış beklediğimden adet günü daha çok artıyor

Gittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz
İyi geceler idrara sıkışık mi girdin canım ultrasona bende en son 20 Şubat'ta adet oldum yarın ilk defa gideceğim keseyi görür müyüz ki acaba bende en son cumartesi verdim 180 çıktı yarın görünmez diye korkuyorum biraz

Back
X