• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 19 hamile miyim

İyi geceler idrara sıkışık mi girdin canım ultrasona bende en son 20 Şubat'ta adet oldum yarın ilk defa gideceğim keseyi görür müyüz ki acaba bende en son cumartesi verdim 180 çıktı yarın görünmez diye korkuyorum biraz
Bana idrara sıkışık gel dedi doktor keseyi görmek için

Çok da sıkışık değildim canım ben ama beta 180 bence gözükmez daha kese geç döllenme de olmuş olabilir benim 17 mart da verdiğim de beta 953 tü

Aaa betan çok iyi çıkmış canım olabilir bu aylarda benim de vardı ağrılarım azaldı ama artık baya

Çok da sıkışık değildim canım ben ama beta 180 bence gözükmez daha kese geç döllenme de olmuş olabilir benim 17 mart da verdiğim de beta 953 tü
6 Mart'ta yumurtlama oldu canım 17 sinde kan verdim 27 çıktı 20 sinde verdim 80 çıktı 22 sinde verdim 160 çıktı sence yükselme nasıl bir hafta daha beklemek istiyordum ama dayanamadım degerimin yeteri kadar artmadigindanda korkuyorum

6 Mart'ta yumurtlama oldu canım 17 sinde kan verdim 27 çıktı 20 sinde verdim 80 çıktı 22 sinde verdim 160 çıktı sence yükselme nasıl bir hafta daha beklemek istiyordum ama dayanamadım degerimin yeteri kadar artmadigindanda korkuyorum
Benim 15 şubat regl ben 15 martta 9 ile öğrendim düşün

Gittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz bende 5+2 yim
Gittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz

Gittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz
Merhaba bende 5+2 yim sabah gidicez kadın doğuma sizce karnımdan görebilir mi keseyi

Evet bence görür zaten 4 haftadan sonra görülüyormuş ben karından baktırmıştım gördü hemen
Merhaba ben 4+4 üm bugün, dün betam 1568 çıktı hiç doktora gitmedim henüz haftaya çarşamba randevu almıştım,geç bir tarih mi gitsem görür müydü

Back
X