Gebeliğe Hazırlık Beta hcg düşük değer

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba,

valla konudan konuya yazıyorum ama bir fikrinize ihtiyacım var.
Pazartesi kan testim 27(reglimin 2 gün öncesinden erken gebelik testinde öğrenip,o gün kan vermiştim)çıkmıştı bgn çarşamba(regli olmam gerken gün) değerim 37 çıktı
Yani 2 katı değil,doktoruma söyledim Cuma günü tekrar kan verelim değer biraz az dedi
Başta böyle olup sonradan düzene giren oldu mu hiç aranızda kızlar,çok üzgünüm çook

Selam canım gebeliğin hayırlı olsun benim de adet günümde yani dün betahcg değerim 14,75 çıktı. benim adetlerim hep düzenli ama geç döllenme yine de olmuş olabilir mi acaba? doktor 2 günde bir katlamaya bakalım dedi. yarın tekrar yaptırıcam test ama çok endişeliyim kayıplarım çok var Acaba senin nasıl ilerlemişti bu gebeliğin devam etme ihtimali var mı yani gerçekten bana yardımcı olursan çok sevinirim

Selam canım benim de adet günü değerim 14,75 çıktı çok endişeliyim acaba gebelik devam eder mi yoksa kimyasal mı diye Sizin nasıl devam etmişti artış geç döllenme mi olmuş? Benim adetlerim çok düzenli ilk defa gebeliğimi bu kadar düşük bi değerle öğreniyorum

canim onemli olan degerin artmasi stres yapma lutfen .

Saol canım ama stress yapma bendede 4 gün geç çatlamış yumurtam ve ben bunu bilmediğim için erken test yapmişm değerde düşük çıktı ama çok şükür sıkıntısız ilerliyor sende artk rahat ol bence inşallah senin de güzel ilerler

canim onemli olan degerin artmasi stres yapma lutfen .
yaa inşallah hayırlısıysa artsın ama ben çok bebeğimi kaybettim bu da öyle olur diye çok korkuyorum sizin gibi düşük değerle başlayıp gebeliği devam edenler bana umut oldu gerçekten Heyecanla yarını bekliycem çok teşekkür ederim Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin

demekki düzenli adet görenlerde de geç çatlama olabiliyo harika bi haber bu inşallah benim de öyledir çookk teşekkür ederimm

Kizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi

dr 2 gun sonra test yapmanizi isteyecektir . stres yapmayin hic ben adete 5 varken ogrendim 10 du deger
Peki 5 gün kala hiç test yapmışmıydınız ? Benimde 5 gün var test yaptım tek çizgi. Kan verdim gidip. Sizce idrara geçmemiş olabilir mi???

Benim 10.gün 9.83
12.gün 14.80
Tüp bebek yaptırmıştım. İlk hamileliğimde değerim çok yüksekti. Biraz keyfim kaçtı ama en azından sıfır değil. Cumartesi tekrar yaptırıcam bakalım.
Sizin sonrali değerler nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…