2 günde bir test verdimSiz kimyasal gebelik geçirdiğiniz de değeriniz nasıl artmıştı ilk basta
6.70
51.07
111.7
178.4
Sonra birden 35 e düştü zamanla da sıfırlandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde bir test verdimSiz kimyasal gebelik geçirdiğiniz de değeriniz nasıl artmıştı ilk basta
Peki 6 yo adetinize kaç gün kala çıktı2 günde bir test verdim
6.70
51.07
111.7
178.4
Kanamanjz ne zaman başladı peki2 günde bir test verdim
6.70
51.07
111.7
178.4
Adetime 2-3 gün vardı 6 çıktı adet günümde de azar azar kanamam başlamıştı kanamadan sonra yine biraz yükseldi sonra düşüşe geçti zatenKanamanjz ne zaman başladı peki
Benimde aynı şekil reglime 4 gün varken kaset test yaptım ikinci çizgi yeri belli ve silik çıktı. Kanvermedim reglimi bekliyorum 25 şubat regli olmam gerek bakalım ne olacak.8 yıl oldu 1 kere kimyasal gebelik yaşadım inşallah hamileyimdir. Sizdeistiyorsanız inşallah allahta sizede nasip etsinBen adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
Kan verin testte çıkmışsa vardır ama işte tek korku erken verince beta HCG düşük cikio buda insanı düşünüro kimyasal gebelik die inşallah sizinki vardır şuan kendimden çok sizde olsun istiyorumBenimde aynı şekil reglime 4 gün varken kaset test yaptım ikinci çizgi yeri belli ve silik çıktı. Kanvermedim reglimi bekliyorum 25 şubat regli olmam gerek bakalım ne olacak.8 yıl oldu 1 kere kimyasal gebelik yaşadım inşallah hamileyimdir. Sizdeistiyorsanız inşallah allahta sizede nasip etsin![]()
Sizinki kimyasal gebelikte beta HCG artışı nasıl olduBenimde aynı şekil reglime 4 gün varken kaset test yaptım ikinci çizgi yeri belli ve silik çıktı. Kanvermedim reglimi bekliyorum 25 şubat regli olmam gerek bakalım ne olacak.8 yıl oldu 1 kere kimyasal gebelik yaşadım inşallah hamileyimdir. Sizdeistiyorsanız inşallah allahta sizede nasip etsin![]()
Evet banada öyle geldi de ikiz de olabilir amaArkadaşlar beta HCG 5 haftaliğim 14100 çıktı yuksekmi bana yüksek geldide
Normal canım 2 günde bir kan vermen gerekiyor artışa göre bakıcak doktorlar ben oğlumda 28 ile öğrendim adetim 1 hafta gecikmiştiBen adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
Ayy teşekkür ederim doktor bana çok umutsuz konuştu sonradan 85 e yükseldi üç günde ama düşük artmış dedi ama o zman da adetim iki gün geçmiştir sizce normal miNormal canım 2 günde bir kan vermen gerekiyor artışa göre bakıcak doktorlar ben oğlumda 28 ile öğrendim adetim 1 hafta gecikmişti
İkimiz de de olsun inşallah Şu an kan vermeyi düşünmüyorum bile ilgili biraz daha geciksin istiyorum çünkü daha önce Kimyasal gebelik yaşadığım için sizin dediğiniz gibi de HCG düşük çıkıyor korkuya kapılmak istemiyorum düşük hcg'yi görüp o yüzden kan olayını biraz bekleteceğim Rabbim isteyen herkese versinKan verin testte çıkmışsa vardır ama işte tek korku erken verince beta HCG düşük cikio buda insanı düşünüro kimyasal gebelik die inşallah sizinki vardır şuan kendimden çok sizde olsun istiyorum
Evet en iyisi çünkü bende erken verdim şuan sürekli düşünüyorum acaba düştümu yoksa yukseldiki kimyasalmi dış mi kafam çok doldu resmenİkimiz de de olsun inşallah Şu an kan vermeyi düşünmüyorum bile ilgili biraz daha geciksin istiyorum çünkü daha önce Kimyasal gebelik yaşadığım için sizin dediğiniz gibi de HCG düşük çıkıyor korkuya kapılmak istemiyorum düşük hcg'yi görüp o yüzden kan olayını biraz bekleteceğim Rabbim isteyen herkese versin
Ben 60 küsürle öğrendim gebeli doktora gittim 4 bucuk haftalık olması gerekmiş normal de değer 79 çıktı sonra 2 sonra test verdi düşme saptadı doktor kese de yok biokimyasal dediSizinki kimyasal gebelikte beta HCG artışı nasıl oldu
Normal canım 2 günde bir kan vermen gerekiyor artışa göre bakıcak doktorlar ben oğlumda 28 ile öğrendim adetim 1 hafta gecikmiştiBen adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
biraz daha baktırman gerekiyor ki ona göre doktor bişey der zatenAyy teşekkür ederim doktor bana çok umutsuz konuştu sonradan 85 e yükseldi üç günde ama düşük artmış dedi ama o zman da adetim iki gün geçmiştir sizce normal mi
Sizinki 28 den sonra nasıl arttı kaç olduNormal canım 2 günde bir kan vermen gerekiyor artışa göre bakıcak doktorlar ben oğlumda 28 ile öğrendim adetim 1 hafta gecikmişti
biraz daha baktırman gerekiyor ki ona göre doktor bişey der zaten
58 sonra 131 diye artmıştıSizinki 28 den sonra nasıl arttı kaç oldu
Peki şuan galiba hamilesinz şimdi nasıl arttı attisiniz58 sonra 131 diye artmıştı
Aşılama ile oldu şuanki 84,5 184 343 894 yarın tekrardan bakacaklarPeki şuan galiba hamilesinz şimdi nasıl arttı attisiniz
Verdiniz mi kanHenüz bugün verdim 55 çıktı işte adete 1 gün kala bakalım pazartesi tekrar vericem inşallah herşey yolunda ilerler siz ne zaman vereceksiniz