- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
Hımm anladım canım ama yükselir yarın tekrar yaptr testiBenimkisi tup bebek:) Transfer sonrasi 10. Gun yaptirdik testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm anladım canım ama yükselir yarın tekrar yaptr testiBenimkisi tup bebek:) Transfer sonrasi 10. Gun yaptirdik testi
Selam canım gebeliğin hayırlı olsunMerhaba dün kan testi yaptırdım ve değerim 12.1 çıktı .Adet döngüm 30-32 ve bu ayın 14-15 i adet günüm .Değerim düşük acaba geç mi yumurtlama olmuş yoksa kimyasal gebelikmi korkmaya başladım. Bugun tekrardan doktora gitmeye çalışacağım ama inşallah kötü değildir
selam canım 7 değer adet gününde mi daha önce mi çıkmıştı benim adet günümde 14,75 çıktı acaba ilerler mi bu gebelik yoksa kimyasal mı diye çok endişeliyimcanım ben 7 ile öğrenmiştim
Selam canım benim de adet günü değerim 14,75 çıktı çok endişeliyim acaba gebelik devam eder mi yoksa kimyasal mı diyeKızlar herkese merhaba,
valla konudan konuya yazıyorum ama bir fikrinize ihtiyacım var.
Pazartesi kan testim 27(reglimin 2 gün öncesinden erken gebelik testinde öğrenip,o gün kan vermiştim)çıkmıştı bgn çarşamba(regli olmam gerken gün) değerim 37 çıktı
Yani 2 katı değil,doktoruma söyledim Cuma günü tekrar kan verelim değer biraz az dedi
Başta böyle olup sonradan düzene giren oldu mu hiç aranızda kızlar,çok üzgünüm çook![]()
canim onemli olan degerin artmasi stres yapma lutfen .Selam canım benim de adet günü değerim 14,75 çıktı çok endişeliyim acaba gebelik devam eder mi yoksa kimyasal mı diyeSizin nasıl devam etmişti artış geç döllenme mi olmuş? Benim adetlerim çok düzenli ilk defa gebeliğimi bu kadar düşük bi değerle öğreniyorum
![]()
Saol canım ama stress yapma bendede 4 gün geç çatlamış yumurtam ve ben bunu bilmediğim için erken test yapmişm değerde düşük çıktı ama çok şükür sıkıntısız ilerliyor sende artk rahat ol bence inşallah senin de güzel ilerlerSelam canım gebeliğin hayırlı olsunbenim de adet günümde yani dün betahcg değerim 14,75 çıktı. benim adetlerim hep düzenli ama geç döllenme yine de olmuş olabilir mi acaba? doktor 2 günde bir katlamaya bakalım dedi. yarın tekrar yaptırıcam test ama çok endişeliyim kayıplarım çok var
Acaba senin nasıl ilerlemişti bu gebeliğin devam etme ihtimali var mı yani gerçekten bana yardımcı olursan çok sevinirim
![]()
yaa inşallah hayırlısıysa artsın ama ben çok bebeğimi kaybettim bu da öyle olur diye çok korkuyorum sizin gibi düşük değerle başlayıp gebeliği devam edenler bana umut oldu gerçektencanim onemli olan degerin artmasi stres yapma lutfen .
demekki düzenli adet görenlerde de geç çatlama olabiliyo harika bi haber bu inşallah benim de öyledir çookk teşekkür ederimmSaol canım ama stress yapma bendede 4 gün geç çatlamış yumurtam ve ben bunu bilmediğim için erken test yapmişm değerde düşük çıktı ama çok şükür sıkıntısız ilerliyor sende artk rahat ol bence inşallah senin de güzel ilerler
Peki 5 gün kala hiç test yapmışmıydınız ? Benimde 5 gün var test yaptım tek çizgi. Kan verdim gidip. Sizce idrara geçmemiş olabilir mi???dr 2 gun sonra test yapmanizi isteyecektir . stres yapmayin hic ben adete 5 varken ogrendim 10 du deger
herkesinki farklidir tabi benimkinde cok soluk bi cizgi vardiPeki 5 gün kala hiç test yapmışmıydınız ? Benimde 5 gün var test yaptım tek çizgi. Kan verdim gidip. Sizce idrara geçmemiş olabilir mi???