Gebeliğe Hazırlık Beta hcg düşük değer

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
323
Merhaba dün kan testi yaptırdım ve değerim 12.1 çıktı .Adet döngüm 30-32 ve bu ayın 14-15 i adet günüm .Değerim düşük acaba geç mi yumurtlama olmuş yoksa kimyasal gebelikmi korkmaya başladım. Bugun tekrardan doktora gitmeye çalışacağım ama inşallah kötü değildir

Normalde adetleriniz hep düzenli mi? Eğer düzensizlik varsa geç dölenme ihtimali çok yüksek. Bir de önemli olan katlanarak artması 2 günde bir tet yaptırın. İnşalllah sağlıkla ilerler. :)

İkisi de olabilir. 2 gün sonra kan ver öyle anlaşılır. Benim adetlerim düzenli olduğu halde hamile kaldığım ay 13 gün geç yumurtlamıştım. Olabiliyor yani. Kan verip 2 kat artışı görürsen sıkıntı yok demektir.

dr 2 gun sonra test yapmanizi isteyecektir . stres yapmayin hic ben adete 5 varken ogrendim 10 du deger

Bu akşam tekrar test yaptırdım dün 12.1 iken şimdi 32.18 olmuş normlmi ve buna göre çokmu küçük yani kaç haftalıkki

Merhaba, ben de benzer bir durum yasiyorum. Normalde test yapmam gereken gunden 2 gun once test yaptim ve degerim 11.9 cikti. Sizin degeriniz yukseldi mi acaba,benim de sansim var midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…