E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
ben kurtajdan sonrakı adet suresınce deger anca düşünüyomuş diye biliyorum canım kızz bellımı olur belkı hemn ustune hamil e kalmışssındır doktoruna sordunmu kafanı karıştıran soruyu
beta hgc düşükten sonra hemen sıfırlanıyo hatta düşük basladığı anda deger düşmeye baslıyo ben öyle biliyorum.ki sen ilk adeti de görmüşsün bitmiş. ilginç bi durum bi süpriz olabilir belki
Ya da Test bozuk....( testi eşimde denedim,ikinci çizginin gölgesi bile çıkmadı...)
allah iyiliğini versin emi :)
tabı rabbım katında mucızelr sonsuz canım kan testını en son nezman yaptırdın.
tam ben böyle bir konu açmayı düşünürken baktım sen açmışsın bademcim.bende dış gebelik yüzünden ameliyat oldum bugün 39. gün ve ben hala adet olmadım.olasılıklar 1- lohusa gibi 40 ımın dolması gerekiyor 2- hiç korunmadığımız için bir mucize oldu ve ben hamileyim. ama tahlil yaptıramıyorum çünkü burdaki bir arkadaş dış gebelikten sonra 6800 olan değerinin iki hafta sonra ancak 320 ye indiğini söylemişti.benim değerlerim en son 32000 di.yani karar veremiyorum tahlil yapsam ve pozitif verse idrar yada b hcg ben buna nasıl inanayım? hamileyim desem ya hormon tam düşmemişse.ben hala hormonun düşmediğini düşünürken hamile kalmışsamkafamçokkarıştı
tam ben böyle bir konu açmayı düşünürken baktım sen açmışsın bademcim.bende dış gebelik yüzünden ameliyat oldum bugün 39. Gün ve ben hala adet olmadım.olasılıklar 1- lohusa gibi 40 ımın dolması gerekiyor 2- hiç korunmadığımız için bir mucize oldu ve ben hamileyim. Ama tahlil yaptıramıyorum çünkü burdaki bir arkadaş dış gebelikten sonra 6800 olan değerinin iki hafta sonra ancak 320 ye indiğini söylemişti.benim değerlerim en son 32000 di.yani karar veremiyorum tahlil yapsam ve pozitif verse idrar yada b hcg ben buna nasıl inanayım? Hamileyim desem ya hormon tam düşmemişse.ben hala hormonun düşmediğini düşünürken hamile kalmışsamkafamçokkarıştı
Allah hayırlısı ise nasib etsin canım..Aslında doğal yoldan olabilceğine pek ihtimal vermiyorum ama yine de acabalarım var...a.s.bademcim bencede tatlım beta hcg değerinin düşmesi gerekirdi hayırlısı diyelim gülüm belki bir sürpriz vardır bellimi olur..iyisin dimi tatlım aklımdasın hep seninle ettiğimiz muhabbetleri özlüyorum...
inş hamileisndirama sneın adet görmemiş olman normal bide dış gebelık yasayanalrın bikaç ay korunamlrı gerk dıye bılıyorum rahım kendını toparalsın dıye bizde kalp atışalrını duyamadk kurtaj oldum doktor3ay dedi bize biz korunmadık ama bizzaten 3ayda ilşki yapaamadık desem yerı var benımde askıne kanamam durmaıştı meger içerde parca kalmış
inş hamileisndirama sneın adet görmemiş olman normal bide dış gebelık yasayanalrın bikaç ay korunamlrı gerk dıye bılıyorum rahım kendını toparalsın dıye bizde kalp atışalrını duyamadk kurtaj oldum doktor3ay dedi bize biz korunmadık ama bizzaten 3ayda ilşki yapaamadık desem yerı var benımde askıne kanamam durmaıştı meger içerde parca kalmış
bademcim hayırlısı olsun hakkında tatlım ama bişi sorucam, bahsettiğin serklaj ameliyatını oldun mu?