Beta hcg doğum veya kürtajdan ne kadar zaman sonra sıfırlanır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lansor canım bende dış gebelik geçirdim benim beta 5600 idi ama hiçbir müdahale yapılmadı yani ilaç vs kendiliginden düştü benim beta kanmamam beta sıfırlanana kadar devam etti betam tam 2 ayda düştü

Beta 2 ayda düştü diyorsun peki bu 2 ay içinde adet gördün mü canım ?

resimhamilelikvedoguminyv7.jpg

Benim gebelik testim şu an aynen en üst en sağdaki çok silik pembe çizgi gibi arkadaşlar.....fisfisfis

canım tabii 2 ay boyunca hiç durmadan adet oldum bazen aşırı bazen biraz daha az batam düştügünde kanamada bitti 10 gün sonrada adet oldu sen daha adet olmadın dimi badem

bademcim valla eger silik b cizgi halinde ise bence cok yeni b gebeliğin işareti olabilir, n biliim içimdede öle b his var..o yuzden sen bu ihtimali gözden cıkartmayarak kendini yoracak hareketler yapma tatlım.şimdiden tedbiri almak lazım n olur n olmaz..

ayrıca serklajın da inş bundan sonraki gebeliğinde etkili olacagını düşünüorum ama zıp zıp anne olmayacagız, dikkat etmek lazım.:=)inş hayırlısı olur hakkında badem..

bademcim valla eger silik b cizgi halinde ise bence cok yeni b gebeliğin işareti olabilir, n biliim içimdede öle b his var..o yuzden sen bu ihtimali gözden cıkartmayarak kendini yoracak hareketler yapma tatlım.şimdiden tedbiri almak lazım n olur n olmaz..

ayrıca serklajın da inş bundan sonraki gebeliğinde etkili olacagını düşünüorum ama zıp zıp anne olmayacagız, dikkat etmek lazım.:=)inş hayırlısı olur hakkında badem..:lepi:

canım tabii 2 ay boyunca hiç durmadan adet oldum bazen aşırı bazen biraz daha az batam düştügünde kanamada bitti 10 gün sonrada adet oldu sen daha adet olmadın dimi badem
Canım ben adet oldum hatta adetim bitti bile çoktan...

ayrıca serklajın da inş bundan sonraki gebeliğinde etkili olacagını düşünüorum ama zıp zıp anne olmayacagız, dikkat etmek lazım.:=)inş hayırlısı olur hakkında badem..

Çok sağol canım..başka bir marka gebelik testi aldım,yine silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı...:asigim:

Badem canım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcım azcık daha bekle bakalım Mevlam çok büyük ibş. size normal yolla bebek nasip eder sıkıntı çok çektin mükafatın en kısa zamanda gelir inş. canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmkaydirigubbakcemile5

tam ben böyle bir konu açmayı düşünürken baktım sen açmışsın bademcim.bende dış gebelik yüzünden ameliyat oldum bugün 39. gün ve ben hala adet olmadım.olasılıklar 1- lohusa gibi 40 ımın dolması gerekiyor 2- hiç korunmadığımız için bir mucize oldu ve ben hamileyim. ama tahlil yaptıramıyorum çünkü burdaki bir arkadaş dış gebelikten sonra 6800 olan değerinin iki hafta sonra ancak 320 ye indiğini söylemişti.benim değerlerim en son 32000 di.yani karar veremiyorum tahlil yapsam ve pozitif verse idrar yada b hcg ben buna nasıl inanayım? hamileyim desem ya hormon tam düşmemişse.ben hala hormonun düşmediğini düşünürken hamile kalmışsamkafamçokkarıştı

lansor17 canım,adetin başladı mı ?

Beta hcg hormonu hamileliğin 9. haftasından sonra düşmeye başlıyormuş arkadaşlar....

mrb bademcim seni ve yazilarini hep takip ettim ikizlarine cok üzüldüm öncelikle allah nur icinde yatirsin onlari diyorum.insallah ynei bir bebekle onlarin hasretini gideririsin diyorum inan ben bile cok heycanlandim en kisa zamanda hayirli haberle gel cnaim dualrim sneinle byyy

mrb bademcim seni ve yazilarini hep takip ettim ikizlarine cok üzüldüm öncelikle allah nur icinde yatirsin onlari diyorum.insallah ynei bir bebekle onlarin hasretini gideririsin diyorum inan ben bile cok heycanlandim en kisa zamanda hayirli haberle gel cnaim dualrim sneinle byyy

Çok sağol bitanem...a.s.

Normal bir gebelikte 9. haftadan itibaren beta hcg düşüşe geçmeye başlıyormuş...34. haftadan itibaren yeniden yükseliyormuş...

badem kurtajdan sonra ilşki oldumu eşinle.ilşikiniz olduysa kuuckte olsa bı umıt vardır bnce

badem kurtajdan sonra ilşki oldumu eşinle.ilşikiniz olduysa kuuckte olsa bı umıt vardır bnce

Evet canım 3 kez oldu.....Adet görmeden önce 2 kez,adet gördükten sonra da 1 kez ilişki oldu...

bademcim haberi temmuz annelerinde okudum
çok ilginç bir durum
hcg değerinin adetle zaten sıfırlanması lazım ki neredeyse 2 ay olmuş
inş hakkında hayırlısı olur ve hamilesindir tatlım .

SLM CANIM BENDE 3 HAFTA ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM.DÜŞÜK BAŞLADIĞI GİBİ DEĞER DÜŞÜYOR.BEN DÜŞÜĞÜN 2.GÜNÜ DOKTORA GİTTİM KAN DEĞERİM DÜŞÜKDEN 1 HAFTA ÖNCE 177Dİ.DÜŞÜĞÜN 2.GÜNÜ TEKRAR TEST YAPTIRDIM VE DEĞER 19,5 DÜŞMÜŞTÜ.YANİ SENİN ŞİMDİYE KADAR MORMALDE SIFIR OLMASI GEREKLİ.İSTRSEN BİR DOKTORA GİT.kaydirigubbakcemile3

bademcim ilkine nasıl hamile kaldın bilmiyorum ama 2.sine kısmetse çok daha kolay hamile kalınıyo ben cennet kuşumdan sora ilk denemede hamile kaldım ki cennet kuşumu 2 yıl beklemiştim.bence hamiş olabilirsin canım.ve bunu tüm kalbimle diliyorum.......yanlış eşindede gebelik testini denemişsinya orda koptum ben.

Badem canım seninle aynı endişeleri ve merakı yaşıyordum kaç gündür. Bahsetmiştim ya kürtajdan kırk gün geçmesine rağmen adet olamadım diye testimde pozitif çıkmıştı. Doktorda gebelik yok önceki gebelikten kalan hormonlar demişti. (Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsa) Dört gün sonra yine adet olamayınca kan testi yaptırdım değer 496 çıktı ama dedim herhalde hormonlar sıfırlanmamış. ıki gün sonra tekrar ettim testi zerre miktarınca ümidim yoktu inan ve şokkk değer 1189 olmuş. Yani yeni bir gebelik. Hem de hiç adet görmeden ve kaybettiğim bebeğim için dört seneye yakın iğne ilaç aşılama uğraşmıştık. Tabii sağlıkla kucağıma alabilir miyim orasını bilemem Allah'a emanet.
ınan ki sonucu öğrendiğimden beri bütün kalbimle senin için de dua ediyorum. ınşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız.

Badem canım seninle aynı endişeleri ve merakı yaşıyordum kaç gündür. Bahsetmiştim ya kürtajdan kırk gün geçmesine rağmen adet olamadım diye testimde pozitif çıkmıştı. Doktorda gebelik yok önceki gebelikten kalan hormonlar demişti. (Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsa) Dört gün sonra yine adet olamayınca kan testi yaptırdım değer 496 çıktı ama dedim herhalde hormonlar sıfırlanmamış. İki gün sonra tekrar ettim testi zerre miktarınca ümidim yoktu inan ve şokkk değer 1189 olmuş. Yani yeni bir gebelik. Hem de hiç adet görmeden ve kaybettiğim bebeğim için dört seneye yakın iğne ilaç aşılama uğraşmıştık. Tabii sağlıkla kucağıma alabilir miyim orasını bilemem Allah'a emanet.
İnan ki sonucu öğrendiğimden beri bütün kalbimle senin için de dua ediyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız.

Sağol canım hayırlısı artık..Ben de adet günümü bekleyeceğim..Eğer gecikme olursa o zaman kan testi düşünüyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşalah diyoruma.s.:nazar::1hug::asigim:

Ben kürtaj sonrası 34. gün adet gördüm..Adetten sonra silik mi silik gölge gibi bir çizgi gördüm...Hala dahi o silik mi silik varla yok arası gölge çizgiyi görebiliyorum...Ama henüz kan testi yaptırmamaya karar verdim..Çizgiye bakıp umutlanıp kan testinde negatif sonucu görmeye cesaretim yok sanırım...:çok üzgünüm:
Adetim biteli 2 haftayı geçti çoktan...19 gün önce adet oldum...

badem inşallah hamilesindir idrarda kolay kolay çıkmaz. ben de kürtajdan 28 gün sonra adet gördüm 2 adeti görmeden bhcg testi yatırdım 10 du iki gün sonra 9 iki gün sonra 7 olmuştu dr kürtajdan sonra üç ay içinde bhcg sıfırlanır demişti

Back