Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce sizlere sormak istedim , ben iki hafta önce kürtaj oldum ve bugün kontrole gittim kanda hcg 26,65 çıktı, sıfırlanması için henüz erken mi acaba
10.haftaya girmiştik kürtaj olduğumda,
küratjıda iki hafta önce oldum bademcim,
Sende hamişsin sanırım, değilsende en kısa zamanda olursun inş.
Benim hcg neden sıfırlanmadı acaba bir fikri olan varmı?
Üzülme diyorum ama ben on haftalık kalbi durmuş bebek için ne kadar ağladım ben bilirim, Allah yardımcın olsun kolay değil çok iyi biliyorum, sadece kendini yıpratma demek istiyorum...
canım baemim öncelikle yaşadıklarını biliyorum ve allah sana sabır versin dier tarafta sana şeffat edecek meleklerin var ne güsel... öncelikle ben hamileyim ve ben hamile olduğum halde adet görmüştüm sana arkada demiş ya üstünemi hastalandın die ondan bende bişiler yazmak istedim ben 4 kasımda regli oldum ama 1 gün sürdü ben 4 kasımdan 21 gün sonra test yaptım dedilerki üstünemi gördün dediler die ama çıkmadı aslında hamileymişim aralığın 3 de tekrar regli olacaktım ama olmadım aralığın 5 de tekrar test yaptım ölesine ve çıktı ama çok silikti tekrar kan testi yaptırdık çıktı inş sende hamilesindir ve üstüne görümüşsündür canım arkadaşım dualarım seninlee:Saruboceq:Adet oldum bitti bile...1 hafta 10 gün sonra testi yenileyeceğim..Bakalım çizgi daha da koyulaşıcak mı yoksa tamamen silinecek mi diye...
Şimdi 10 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum ve kafamda olasılık hesapları yapıyorum...
1- Bu çizgi hamilelikten kalan hormonlar yüzünden var,beta hcg yi daha atmadı vücudum...,
2-Kürtaj olalı 45 gün oldu,adeti de gördüm ve bitti..Beta hcg çoktan vücuttan atılmıştır..Bir sürpriz olma olasılığı var,
3-Tamemen göz yanılması...Ortada fol yok yumurta yok..Halüsinasyon görüyoruz karıkoca...
4- Ya da Test bozuk....( testi eşimde denedim,ikinci çizginin gölgesi bile çıkmadı...kaydirigubbakcemile3)
badem inşallah hamilesindir idrarda kolay kolay çıkmaz. ben de kürtajdan 28 gün sonra adet gördüm 2 adeti görmeden bhcg testi yatırdım 10 du iki gün sonra 9 iki gün sonra 7 olmuştu dr kürtajdan sonra üç ay içinde bhcg sıfırlanır demişti
Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce sizlere sormak istedim , ben iki hafta önce kürtaj oldum ve bugün kontrole gittim kanda hcg 26,65 çıktı, sıfırlanması için henüz erken mi acaba
Arkadaşların yazmış olduğu bu iki durumdan sonra ben anlıyorum ki bu işin bir standardı yok. Her doktor farklı bir şey söylediği gibi, herkeste de değerin sıfırlanma süresi farklı sanırım. fisfisfis