Beta hcg doğum veya kürtajdan ne kadar zaman sonra sıfırlanır ?

Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce sizlere sormak istedim , ben iki hafta önce kürtaj oldum ve bugün kontrole gittim kanda hcg 26,65 çıktı, sıfırlanması için henüz erken mi acaba

Merhaba arkadaşlar, konuyu görünce sizlere sormak istedim , ben iki hafta önce kürtaj oldum ve bugün kontrole gittim kanda hcg 26,65 çıktı, sıfırlanması için henüz erken mi acaba

Kaç haftalık kürtaj oldun canım?

Benim idrar koyu ise 2.çizgi soluk da olsa beliriyor..ama idrar açıksa,çok su içmişsem pek bişey çıkmıyor...:sm_confused:

10.haftaya girmiştik kürtaj olduğumda,
küratjıda iki hafta önce oldum bademcim,
Sende hamişsin sanırım, değilsende en kısa zamanda olursun inş.

10.haftaya girmiştik kürtaj olduğumda,
küratjıda iki hafta önce oldum bademcim,
Sende hamişsin sanırım, değilsende en kısa zamanda olursun inş.

ben 14 şubatta erken doğumla ikiz bebeklerimi kaybettim canım....

Çok geçmiş olsun, seninkisi çok daha zor ama üzülme en kısa zamanda yine hamiş olacaksın emin ol...

Benim hcg neden sıfırlanmadı acaba bir fikri olan varmı?

Benim hcg neden sıfırlanmadı acaba bir fikri olan varmı?

Sıfırlanır 2 hafta çok erken daha canım....benimkinin de sıfırlanıp sıfırlanmadığı meçhul daha..
bu arada bebeklerim için üzülürüm çünkü ikisi de yaşıyordu...ben onları canlı doğurdum...şimdi mezardalar....
10 bebeğim olsa yine de onlar için üzülürüm....

Üzülme diyorum ama ben on haftalık kalbi durmuş bebek için ne kadar ağladım ben bilirim, Allah yardımcın olsun kolay değil çok iyi biliyorum, sadece kendini yıpratma demek istiyorum...

Üzülme diyorum ama ben on haftalık kalbi durmuş bebek için ne kadar ağladım ben bilirim, Allah yardımcın olsun kolay değil çok iyi biliyorum, sadece kendini yıpratma demek istiyorum...

Pıhtılaşma sorunun olabilir mi canım? genelde ilk 3 ayda karında ölen bebekler için bu sorun çıkıyor..annede pıhtılaşma sorunu olduğu yani...

Adet oldum bitti bile...1 hafta 10 gün sonra testi yenileyeceğim..Bakalım çizgi daha da koyulaşıcak mı yoksa tamamen silinecek mi diye...
Şimdi 10 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum ve kafamda olasılık hesapları yapıyorum...:nazar:

1- Bu çizgi hamilelikten kalan hormonlar yüzünden var,beta hcg yi daha atmadı vücudum...,

2-Kürtaj olalı 45 gün oldu,adeti de gördüm ve bitti..Beta hcg çoktan vücuttan atılmıştır..Bir sürpriz olma olasılığı var,:eek:

3-Tamemen göz yanılması...Ortada fol yok yumurta yok..Halüsinasyon görüyoruz karıkoca...

4- Ya da Test bozuk....( testi eşimde denedim,ikinci çizginin gölgesi bile çıkmadı...kaydirigubbakcemile3)
canım baemim öncelikle yaşadıklarını biliyorum ve allah sana sabır versin dier tarafta sana şeffat edecek meleklerin var ne güsel... öncelikle ben hamileyim ve ben hamile olduğum halde adet görmüştüm sana arkada demiş ya üstünemi hastalandın die ondan bende bişiler yazmak istedim ben 4 kasımda regli oldum ama 1 gün sürdü ben 4 kasımdan 21 gün sonra test yaptım dedilerki üstünemi gördün dediler die ama çıkmadı aslında hamileymişim aralığın 3 de tekrar regli olacaktım ama olmadım aralığın 5 de tekrar test yaptım ölesine ve çıktı ama çok silikti tekrar kan testi yaptırdık çıktı inş sende hamilesindir ve üstüne görümüşsündür canım arkadaşım dualarım seninlee:Saruboceq:

badem inşallah hamilesindir idrarda kolay kolay çıkmaz. ben de kürtajdan 28 gün sonra adet gördüm 2 adeti görmeden bhcg testi yatırdım 10 du iki gün sonra 9 iki gün sonra 7 olmuştu dr kürtajdan sonra üç ay içinde bhcg sıfırlanır demişti

Arkadaşların yazmış olduğu bu iki durumdan sonra ben anlıyorum ki bu işin bir standardı yok. Her doktor farklı bir şey söylediği gibi, herkeste de değerin sıfırlanma süresi farklı sanırım. fisfisfis

Arkadaşların yazmış olduğu bu iki durumdan sonra ben anlıyorum ki bu işin bir standardı yok. Her doktor farklı bir şey söylediği gibi, herkeste de değerin sıfırlanma süresi farklı sanırım. fisfisfis

Evet,ben de öyle düşünmeye başladım..belki de kaç haftalık hamile olduğumuzda kürtaj olmamız da etkiliyor olabilir beta hcg yi ?:sm_confused:

osmak daha nceki yazını şimdi okudum.dış gebelik geçirmişsin sen de benim gibi.benim de teşhis yeni kondu.4 haftalık bebek.10 gündür az az kanamam da var.beta hcg değeri 780 e düştü bugün itibariyle.doktorlar kendiliğinden düşeceğini söylüyorlar.ama benimki içerden hafif hafif kanıyor sızıntı şeklinde.seninki de mi öyle olmuştu?cerrahi müdahaleye gerek yok mu aceba bende de.bir de senin bhcg değeri kaç günde 1000in altına düşmüştü?bilgilendiririsen sevinirim.ii akşamlar...

X