• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değrri 4 kat arttıktan sonra adet oldum yardım edinnn

Hayır daha önce aşılama falan yaptırdım 1.5 yıl tedavi gördük olmadı bu ay kendiliğinden olmuştu ilk defa hamile kalmıştım ama olmadı işte
İnşallah rabbim nasip eder yaşınız gençse daha çok şansınız olur

22 yaşındayım ama çok sarsıldım çok umutlanmıştım
Çok zor gerçekten ben 36 yaşındayım ilk evliliğimde 16 ve 13 yaşında 2 oğlum var... şimdi 2. Evliliğimi yaptım 2 yıl oldu ilk tüp bebek denememdi 🙁 2 tane dondurulmuş var onları denerim bi kaç ay sonra

Çok zor gerçekten ben 36 yaşındayım ilk evliliğimde 16 ve 13 yaşında 2 oğlum var... şimdi 2. Evliliğimi yaptım 2 yıl oldu ilk tüp bebek denememdi 🙁 2 tane dondurulmuş var onları denerim bi kaç ay sonra
En azından Allah size o duyguyu yaşatmış 2 tane evladınız böulesi daha zor malesef Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏

Hayır daha önce aşılama falan yaptırdım 1.5 yıl tedavi gördük olmadı bu ay kendiliğinden olmuştu ilk defa hamile kalmıştım ama olmadı işte
Yillardir gebe kalamamamin ardindan 6 ay da 3 kez gebe kalip kimyasal oldu 1 i asilamaydi az daha olacak yilmayin insallah rabbim buyuk

Back