Geldim şimdi ama normal adet oluyorum yani bilmiyorum kan verdimBence gidin belki dusuk yapiyorsunuz onun bi ignesi var benim bildigim mudahale ediliyor bebek tutunsun diye. Erken mudahale bu durumlarda daha iyi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HCG değrri 4 kat arttıktan sonra adet oldum yardım edinnn
- Konu Sahibi Faattoss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşım üstüne görmede sonuçta düşükte olabilir inşallah rahim dışı kanamadır veya ikizdir biri dusuyodur arkadaşım kanamayla gitti ikizi düşüyo dediler ablam gitti üstüne görüyon dediler ben gittim dusuruyon dediler onların ikinciydi benim ilkti ben düşürdüm onlar dogurdu ya nasipKızlar nolur yardım edin beta HCG 2 günde 4 kat artmıştı idrar testinde de çift çizgi çıktı normalde adet günüm bugün dü adet olur gibi kan geldi üstüne mi oldum acaba yaşayan var mı böyle bişey nolur cevap verin
- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
İnşallah sıkıntı yoktur haber verirsin canımGeldim şimdi ama normal adet oluyorum yani bilmiyorum kan verdim
B
Bilmiyorum şuan kan verdim sonuç bekliyorum adet gibi kanamam var amaarkadaşım üstüne görmede sonuçta düşükte olabilir inşallah rahim dışı kanamadır veya ikizdir biri dusuyodur arkadaşım kanamayla gitti ikizi düşüyo dediler ablam gitti üstüne görüyon dediler ben gittim dusuruyon dediler onların ikinciydi benim ilkti ben düşürdüm onlar dogurdu ya nasip
İnşAllahhh dua edin inşAllah üstüne görüyorumdur doktor değerlerinde çok güzel artmış dedi şimdi çıkan sonuca göre söyleyecekİnşallah sıkıntı yoktur haber verirsin canım
korkma inşallah kese dışı kanamadırB
Bilmiyorum şuan kan verdim sonuç bekliyorum adet gibi kanamam var ama
Allah'ım inşAllah bana dua edinnnkorkma inşallah kese dışı kanamadır
Ağlamaktan gözüm çıktı vallakorkma inşallah kese dışı kanamadır
- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallah kotu bisey olmaz ya caniimmmm . Iki gun once sevniyorduk oldugu icin . Aglama canim üzülme insallah bebeh ile ilgili bir problem degildir dualarim seninleAğlamaktan gözüm çıktı valla
İnşAllahh çok korkuyorumCanim cok gecmis olsun.Insallah iyi haberler alirsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşAllah üstüne görme falandır inşAllahInsallah kotu bisey olmaz ya caniimmmm . Iki gun once sevniyorduk oldugu icin . Aglama canim üzülme insallah bebeh ile ilgili bir problem degildir dualarim seninle
rabbim yardımcı olsun korkma kendinizi yıpratmayın inşallah ikizdir 4 katı artıyo demiştiniz yerleşme kanamasidirAğlamaktan gözüm çıktı valla
Normal adet gibi kanamam yerleşme kanaması değildirrabbim yardımcı olsun korkma kendinizi yıpratmayın inşallah ikizdir 4 katı artıyo demiştiniz yerleşme kanamasidir
- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Kaç saat sonra çıkacakrabbim yardımcı olsun korkma kendinizi yıpratmayın inşallah ikizdir 4 katı artıyo demiştiniz yerleşme kanamasidir
yo fark etmiyo o kuzenim doğuma kadar normal adet oluyo her ayda korkudan ölüyor dusuyomu diye sapa sağlam doğurdu şükürNormal adet gibi kanamam yerleşme kanaması değildir
Ayy içime su serptiniz inşAllah öyledir öyledir inşAllah bebeğim benimlediryo fark etmiyo o kuzenim doğuma kadar normal adet oluyo her ayda korkudan ölüyor dusuyomu diye sapa sağlam doğurdu şükür
inşallah canım inşallahAyy içime su serptiniz inşAllah öyledir öyledir inşAllah bebeğim benimledir
Birazdan belli olcak inşAllahhinşallah canım inşallah
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798