Beta hcg degerlerindeki artis yavas mi?

Ama canim dış gebelik teşhisi koyulmamiski daha koyulsa ona göre hareket edilir o tüplerin alınmasi yada patlaması falan değeri çok yükselenler de işte sende şuan öyle bişey olmaz bence yarın bı doktora daha git haftasonu girmeden araya

Canım bak kese görünürse zaten sorun yoktur ki kese yoksa görünmezse değerde yüksekse dış gebelik deniliyor eğer ki değerin düşmüş de de kimyasal da olabilir derler.yani burda kese önemli keseyi görsün dış gebelik riski falan kalmaz ve değerinde önemi kalmıyor kese olduktan sonra

Canım çok sagol destekleyici yorumlarin için. Az önce çıktım doktordan. Keseyi gördük çok şükür. Haftamla da uyumlu ama değer tabi az artıyor. Bi işlem yapmadı. Yarın gene kan ver dedi. Benim bir hastam boyle olup artışa geçmişti dedi. Çok umutlandim ama gene fazla sevinmemeye çalışıyorum. Yarınki beta hcg yi bekleyecegiz bakalim. Dua et benim icin lutfen olur mu

Yaaa çok sevindim canım senin doktor ya çok bilgisiz yada yeni mi doktor olmuş acaba kese gorundukten sonra değerin önemi yokki bı araştır sende keseyi görenler bı daha kan vermezler çok sevindim sağlıkla ilerlesin ins en azından dış gebelik riski bitti gözün aydın doktorunu değiştir bence tekrar kana gerek yok kese görünmüş biraz bekleyip kalp atışına gideceksin yolk kesesini gördümu varmı fotoğraf

Aslında izmirde çok ünlü bir doktor yorumları da çok iyi. İlk hamileligmde de ondaydim ama şimdi siz böyle diyince kafam karışmadı değil. Bence de bi doktora daha gitsem iyi olabilir. Yolk kesesi henuz yok. 5 + 3 haftalığım. Of Allah'ım şu kalp atışını falan bi duysak cok rahatlicam dış gebelik riski için şöyle tedirgindim. 2bucuk yaşında oğlum var ve memeden kesemedim. Travma yasamasin diye konuşa konuşa azaltiyordum. Bu konuda çok titizdim ve dış gebelik olsaydı iğne vurduklarında o iğne süte geciyormus ve ogluma birden memeyi kesmek zorunda kalacaktım. Bu konu benim için kabus olacaktı ama neyse ki o süreçleri yasamayacagiz

Yok kese göründüyse dış gebelik yok demektir rahatla bence ünlü doktor olduğunu sanmıyorum bak istersen kendinde araştır kese gorundukten sonra kana bakmazlar artık bı anlamı yok ki kese gorundukten sonra artış az olabilir yani e ozaman kürtaj ni diyecek yani kese görünmüş artık değerin bir önemi yokki canım benim

Kese görünse de sağlıksız ya da içi boş gebelik olabilir diye şüpheleniyor olabilir. Randevu aldım dediğin gibi. Ptesi başka doktora da gidicem cnm

2700 de kese görünmedi dış gebelik dediler şuan gayet iyiyim fazla doktora gitmeyin ne zaman 7 haftayı geçtiniz öyle gidin

Bende 5+5 günlük hamileyim. Bugun beta 1170 çıktı kese yok henuz ( vajinal ultrason da görülmedi) 6 aylık bebeğim var vücudum toplamamışken kaza ile oldu. Doktorum düşük değer ve görünmeyen kese var persembe tekrar gel
Kimyasal düşük veya dış gebelik olabilir dedi. Benzer durum yaşayan var mı? Çok üzgünüm

Bende aynı durumu yaşıyorum nasıl sonuçlandı sizin acaba

Sonuç ne oldu acaba

Henüz gitmedim, çok halsizim yarın bir kan verip beta değerime bakıcam. Perşembe günü doktora randevum var o gün netleşicek hersey

Ne yaptınız peki ne dedi Dr
Ornek olsun istemem ama bedenen cok yorgunum, 5 aylik bir bebegim var bir hamilelik icin hic hazir degilim. Zaten cok riskli ilerleyen bir gebelik devam etmek istemedim. Doktorum tutunabilir ama cok buyuk ihtimalle ilerleyen donemde tutunamaz dedi. Zor karar oldu ama kese bosken kurtaj oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…