• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerlerindeki artis yavas mi?

2700 de kese görünmedi dış gebelik dediler şuan gayet iyiyim 😊 fazla doktora gitmeyin ne zaman 7 haftayı geçtiniz öyle gidin
Ben iyiki fazla gitmişim doktora çünkü hem beta hem kese büyümedi. Takılı kaldı ve mecburi kurtaj oldum. Fazla doktora gitmeyin demek bence bu konuyu okuyan taze anne adaylarina yanlış yonlendirme. Adet gecikmesi sonrasi beta belli seviyeye ulaşmaz ise ve ulaşsa da kese görülmez ise elbette her ihtimal mevcut. Ama sizin sanırım iyi sonuçlanmış😊 herkes sizin gibi şanslı olmayabilir. Tıbbi müdahale edilmez ise anne adayının hayatı da söz konusu olabilir. Bebeğinizi sağlık ile kucağınıza almanızı diliyorum 🙏

Üzüldüm cnm ya. Peki degerin artmadi mi neden kurtaj dedi
Evet artmadı. Kese boyu da büyümedi. İçi boş gebelikten suphelendi doktor. Aradan 1 hafta geçti ve kese mm olarak hic buyumedi. Beta da neredeyse artmadı gibi biseydi son durumda. Mecburi kurtaj oldu. Doktorum 15 gün ilişki yok dedi. Biz 40 gün bekledik. Suan tekrar hamilelik şüphem var. 😇

Bende aynı durumu yaşıyorum nasıl sonuçlandı sizin acaba
Benim kese gözüktü ama kese boyu da büyümedi. Beta da git gide azalan oranda arttı.

Yani ilk başta yüzde 45 sonra yüzde 31 yüzde 22 ve yüzde 10 arttı. Yani 2 günde bir 2 kat ya da en azından 2 günde bir yüzde 60 artmaliyken her geçen gün azalan oranda arttı. Kese de buyumeyince kurtaj oldum. Sizde nedir suan son durum

Selam kızlar
Beta hcg degerlerim biraz yavaş artıyor.

Beklenen adet tarihinden 4 gun sonra 272 çıktı
5 Nisan günü 929.9 çıktı.

2 günde bir 2 kat artması gerektigi için

31 mart 272 çıktıysa eğer,
2 Nisan 544
4 Nisan 1088
6 Nisan 2176 civarlarında olmalıydı

5 Nisan günü mesela 1088 ile 2176 arası olmalıyken 929.9 çıktı. Doktor takip edelim dedi. Yarın tekrar kan vercem. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir.

Boyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebeliğe devam eden var mı. Ya da dış gebelik yaşayan varsa bana tecrübelerini aktarabilir mi. Biraz tedirgin oldum. Benzer şeyler yaşayan birinin tecrübelerine ihtiyacım var. Daha önce başıma gelmemişti.
Değerlerin gayet iyi bence ama temkinli olmakta yarar var dinlen sürekli

Evet bugün sonuç 1200lerde geldi. Keseyi göremezse doktor kurtaj yapacak yarın sabah
Bahsettiğiniz gebeliğiniz nasıl oldu ne yaptınız bende aynı durumdayım şuan artışım %60 kese göründü ama doktorum olumlu konuşmadı haftayya bebbek görünmezse kürtaj. Lütfen cevap verin 😔

Back