- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
-
Yaaa tabiki hayirrr yuzde 60 70 artmasi yeterli kiii 2 kat degil...Selam kızlar
Beta hcg degerlerim biraz yavaş artıyor.
Beklenen adet tarihinden 4 gun sonra 272 çıktı
5 Nisan günü 929.9 çıktı.
2 günde bir 2 kat artması gerektigi için
31 mart 272 çıktıysa eğer,
2 Nisan 544
4 Nisan 1088
6 Nisan 2176 civarlarında olmalıydı
5 Nisan günü mesela 1088 ile 2176 arası olmalıyken 929.9 çıktı. Doktor takip edelim dedi. Yarın tekrar kan vercem. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir.
Boyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebeliğe devam eden var mı. Ya da dış gebelik yaşayan varsa bana tecrübelerini aktarabilir mi. Biraz tedirgin oldum. Benzer şeyler yaşayan birinin tecrübelerine ihtiyacım var. Daha önce başıma gelmemişti.
Doktoruma sonuc çıkınca whatsapp dan yazmıştım. O da ses kaydı atmis. Orada söyledi 2 günde bir 2 kat artacağını düşünürsek diye. Ama olumsuz konuşmadı. Takip edelim bakalım dedi sadece. Yarin tekrar kan ver dedi. Umarım artışa geçerYaaa tabiki hayirrr yuzde 60 70 artmasi yeterli kiii 2 kat degil...
Gecer gecer insallahh hic korkmayin burdan okuyun isterseniz bi cok kisinin 2 kat artmiyor nettende arastirin yuzde 60 70 arasi artma iyidir rabbim gonlunuzdeki nasip etsinDoktoruma sonuc çıkınca whatsapp dan yazmıştım. O da ses kaydı atmis. Orada söyledi 2 günde bir 2 kat artacağını düşünürsek diye. Ama olumsuz konuşmadı. Takip edelim bakalım dedi sadece. Yarin tekrar kan ver dedi. Umarım artışa geçer
Çok şükür içime su serptiniz. Ben niyeyse kural olarak öyle düşündüm hep. Aklıma bir ton kötü düşünce geldi ve buraya yazmak istedim. Çok sagolunGecer gecer insallahh hic korkmayin burdan okuyun isterseniz bi cok kisinin 2 kat artmiyor nettende arastirin yuzde 60 70 arasi artma iyidir rabbim gonlunuzdeki nasip etsin
Cok normal benim 22 cikmistiii gittim kese goremediÇok şükür içime su serptiniz. Ben niyeyse kural olarak öyle düşündüm hep. Aklıma bir ton kötü düşünce geldi ve buraya yazmak istedim. Çok sagolun
Ay cok sevindim sizin adınızaCok normal benim 22 cikmistiii gittim kese goremedibidaha gittim kese var kalp atisi yok bunlar tamamdi 7.hafta olmustuk 10.hafta kanama oldu bunu atlattik 12.hafta down sendrmu riski yuksek cikti daha neler neler kendime en guzel gunlerimi zehir ettim rabbime cok sukur saglikli paşam benimle sizinde insallah oyle olacak tadini cikarin bol bol kahkaha atin
Cankus aslında yakın yani kötü artmamis ama vajinal ultrason baksa şuan görünür kese arkadaşımın 800 lerdeyken kese gorunmustu yani bence yarın kan vermektense direk ultrason gir değer yukseldiyse zaten görünür inşallah sağlıkla ilerler olumsuz düşünmemeye çalış ve kan vermektense muayene olSelam kızlar
Beta hcg degerlerim biraz yavaş artıyor.
Beklenen adet tarihinden 4 gun sonra 272 çıktı
5 Nisan günü 929.9 çıktı.
2 günde bir 2 kat artması gerektigi için
31 mart 272 çıktıysa eğer,
2 Nisan 544
4 Nisan 1088
6 Nisan 2176 civarlarında olmalıydı
5 Nisan günü mesela 1088 ile 2176 arası olmalıyken 929.9 çıktı. Doktor takip edelim dedi. Yarın tekrar kan vercem. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir.
Boyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebeliğe devam eden var mı. Ya da dış gebelik yaşayan varsa bana tecrübelerini aktarabilir mi. Biraz tedirgin oldum. Benzer şeyler yaşayan birinin tecrübelerine ihtiyacım var. Daha önce başıma gelmemişti.
Degerim 929 ciktigi gün vajinal ultrasonda gozukmedi canım. Ama şöyle bisey oldu. Çapı 0.4 mm olan bsey gördü doktor. Bu dedi önce. İşaretledi hatta. Sonra ertesi gun sonuç çıkınca yorum yaparken de demek o gordugumuz kese değilmiş zaten tam emin olamamıştım dediCankus aslında yakın yani kötü artmamis ama vajinal ultrason baksa şuan görünür kese arkadaşımın 800 lerdeyken kese gorunmustu yani bence yarın kan vermektense direk ultrason gir değer yukseldiyse zaten görünür inşallah sağlıkla ilerler olumsuz düşünmemeye çalış ve kan vermektense muayene ol
İnşallah gorememistir bence stres yapma bı daha baksın yarın varsa görünür bu sefer çünkü değerin artmistr kan vermek insanı strese sokuyor çok iyi biliyorumDegerim 929 ciktigi gün vajinal ultrasonda gozukmedi canım. Ama şöyle bisey oldu. Çapı 0.4 mm olan bsey gördü doktor. Bu dedi önce. İşaretledi hatta. Sonra ertesi gun sonuç çıkınca yorum yaparken de demek o gordugumuz kese değilmiş zaten tam emin olamamıştım dedi
Naptın canim tekrar baktrdinmiDegerim 929 ciktigi gün vajinal ultrasonda gozukmedi canım. Ama şöyle bisey oldu. Çapı 0.4 mm olan bsey gördü doktor. Bu dedi önce. İşaretledi hatta. Sonra ertesi gun sonuç çıkınca yorum yaparken de demek o gordugumuz kese değilmiş zaten tam emin olamamıştım dedi
Evet bugün sonuç 1200lerde geldi. Keseyi göremezse doktor kurtaj yapacak yarın sabahNaptın canim tekrar baktrdinmi
Kötü mü dedi yükselişe iyi gibi sonuçta artiyorEvet bugün sonuç 1200lerde geldi. Keseyi göremezse doktor kurtaj yapacak yarın sabah
Bide neden direk kürtaj dediki dış gebelik teşhisi koymadan kürtaj yapamaz ki değerin kürtaj kadar yüksek deil bence inşallah kesen görünür yaaEvet bugün sonuç 1200lerde geldi. Keseyi göremezse doktor kurtaj yapacak yarın sabah
Direkt demedi aslında. Ben kestirmeden yazdim biraz. Yuksek ihtimal dedi. Değeri yüzde 30 civarı artmis. 2 kat olmasa bile yüzde 60 artsa gene iyiymis ama öyle artmadı. Cok bozuk moralim. Acaba keseyi görürse bsey değişir miBide neden direk kürtaj dediki dış gebelik teşhisi koymadan kürtaj yapamaz ki değerin kürtaj kadar yüksek deil bence inşallah kesen görünür yaa
Dış gebelik için de şöyle dedi. Kürtaj yapıp beta hcg takibi yapicaz. Hala artıyorsa dış gebelik ihtimali üzerinde durucaz dediBide neden direk kürtaj dediki dış gebelik teşhisi koymadan kürtaj yapamaz ki değerin kürtaj kadar yüksek deil bence inşallah kesen görünür yaa
Bence başka bir doktora daha git canım kürtaj iyi bişey deil bu durumda kürtaj yapmasi tuhaf geldi bana ve daha erken yani kürtaj da genelde değerinin çok çok artıp kesenin görünmemesi durumunda son çare ki öncesinde iğne yada ilaçla da düşürülebiliyor değerin düşük olduğu için yani direk kürtaj demesi tuhaf örneğin kişinin değeri 3 binleri geçiyor kese görünmüyor bunda bile iğneyle düşürebiliyor yada ilaçla kürtaj son çare oluyor bence bir doktora daha görünDış gebelik için de şöyle dedi. Kürtaj yapıp beta hcg takibi yapicaz. Hala artıyorsa dış gebelik ihtimali üzerinde durucaz dedi
Bence canım bekle biraz daha hatta başka bir doktor git yarın sakın kürtaja girme hemen belki kese geç görünecek yani belli olmazDirekt demedi aslında. Ben kestirmeden yazdim biraz. Yuksek ihtimal dedi. Değeri yüzde 30 civarı artmis. 2 kat olmasa bile yüzde 60 artsa gene iyiymis ama öyle artmadı. Cok bozuk moralim. Acaba keseyi görürse bsey değişir mi
Benim korkum dış gebelik var ise bu hayati risk olabiliyormuş ve tüpleri yırtıp delebiliyormus. Kısırlığa sebep olabiliyormus. Böyle şeyler için de gec kalmış olmayim diyorumBence canım bekle biraz daha hatta başka bir doktor git yarın sakın kürtaja girme hemen belki kese geç görünecek yani belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?