Beta hcg değerlerime bakar mısınız

Merhaba bende 20 martta 10.2 gördüm dün sabah 5.7 akşamına 6.35 gördüm sizde nasıl oldu değerler nasıl ilerlemişti
Benim değerlerim daha yüksekti önce bi düştü sonra takrar yükseldi ama normal bi yükselme değildi ama şu an sağlıklı ilerliyoruz ama sizinki kimyasal gebelik gibi görünüyor kan testini adet gününden önce mi verdiniz

Benim değerlerim daha yüksekti önce bi düştü sonra takrar yükseldi ama normal bi yükselme değildi ama şu an sağlıklı ilerliyoruz ama sizinki kimyasal gebelik gibi görünüyor kan testini adet gününden önce mi verdiniz
Evet adet günümden önce kan verdim şimdi mat kahverengi leke geldi acile gittik doktor yerleşmedir diyor ama bu değerlerle sanmıyorum

Evet adet günümden önce kan verdim şimdi mat kahverengi leke geldi acile gittik doktor yerleşmedir diyor ama bu değerlerle sanmıyorum
İki günde bir aynı laboratuvarda kan verin değerlerimize baktırın kadın doğum da aynı şeyi söyleyecektir ama yerleşme kanaması da olabilir çünkü daha çok yeniymişş :) her şey gönlünüzce olsun güzel haberler alırsınız inşallah

Back
X