Beta hcg değerlerime bakar mısınız

ben de yanlış yönlendirmek istemedim belki kişiden kişiye değişiyordur diye
Az önce biraz kanamam oldu aklım çıktı, doktoru aradım dinlen, ilaçlara devam, yerleşme kanaması olabiliyor dedi. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım

Az önce biraz kanamam oldu aklım çıktı, doktoru aradım dinlen, ilaçlara devam, yerleşme kanaması olabiliyor dedi. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Hemen uzan dinlen, yüksek bir yere doğru uzanma, ağır bir şey kaldırıp indirme mümkünse hep uzan. Ve hemen doktora sıra al ne olur ne olmaz baksınlar bencee

Hemen uzan dinlen, yüksek bir yere doğru uzanma, ağır bir şey kaldırıp indirme mümkünse hep uzan. Ve hemen doktora sıra al ne olur ne olmaz baksınlar bencee
Yarın pazar kendi doktorum çalışmıyor. Acile gideyim mi sizce ?

Sonuç ne oldu acaba inşallah bebeğiniz sağlıklıdır
Merhaba, beta hcg takibine devam ediyoruz. En son dün verdim 347 olmuş. Cuma günü doktor kontrolüne gideceğim. Siz tekrar kan testi yaptınız mı ? Durumunuz nasıl iyisiniz umarım

20 aralıkta yumurtlama 21 aralıkta çatlama oldu ovülasyon testiyle takip etmiştim
Anladım benimde 17 aralıktı birlikte olduktan üç gün sonra kahve rengi leke geldi 26 sında gebelik testi yaptırdım negatif çıktı reegli günüm 1-5 arası Reegli de olmadım ben anlamadım

Merhaba ben daha yeni düşük yaptım 2 ay felan oldu beta gerçekmi kaç haftalık hamilelik oluyor

Eklentiler

• 5378BBEC-A14B-43FA-8965-287A3C32E72B.png
    193,7 KB · Görüntüleme: 101
On gün sonra görünmesi gerekir hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…