Mrb arkadaslar bende aranıza yeni katıldım.benim 4yillik bir beraberlligim var hamilelik korkusu oldugu icin sürtünme yoluyla iliski yasiyoruz ve acaba kaymıs olabilirmi kasım 18de en son adet olmuştum ve gecen aay hasta olmadim gecen cuma doktora gittim durumumu anlattim dojtor bana evli degilsin niye boyle sey yaptin dedi ve ben bozuldum bisey diyemedim neyse beni muayene etmeden kan tahlilini birak pazartesi gel dedi kan testi yaptirdim pazartesi gidince beni hatirlamadi sonuclqrima bakti ve muayene ederken bekarsin deme dedi doktora bekar oldugumu soyledim ultrasondan baktı ve 3cm buyuklugunde kis var dedi acaba ultrasonda bebek kis olarak görünmüs olabilirmi kafam cok karıştı? Beta hcg degerlerimle ilgili biseydemedi ssonuclarda bi 1.20 yaziyo bide 5kusur yaziyo anlamdim yrdmci olurmusunuz???? Simdiden tesekkurler..
Yani doktor bana ultrasondan baktı ama karından acaba bebek kis gibi gorunmus olamaz demi bide ben hani demiatim ya canim bi 1.20 yaziyo sonuclarda bide 5kusur yaziyo onu anlayamadm karnimda sisti gibi sonucum 1.20 olsa bile daha sonra yukseliemi acababhcg negatif. kist adet gecikmesi yapar zaten. 5 referans değeri yani gebelik 5den sonra var demektir. bi de ilişkinizin ne zaman olduğu önemli tabi.
degerin dusuk zaten ayrica da kaldi ki gebelik olsa bile o haftada 3 cm kese goremezsin:)
1.20 gebelik yok demektir
zaten cinsel ilişki yaşamamışsınız.
Dr. kisti kist olarak görmüştür başka bir şey olamaz ama kisti de ihmal etmemelisin.
Adetinin gecikmesi büyük ihtimalle buna bağlıdır.
Geçmiş olsun,
başka bir doktora kist için gitmenizi öneririm...
Kist icin bana duphaston yazdı cok buyuk degil 3cm dedi onu kullaniyorum canim bu ayda gecikebilcegini soyledi adetimin.endiseleniyorum
Gebelik için endişelenmen gereken bir durum yok,
sonucunuz negatif
Bide bhcg sonucumu fotografla göstersem foyograf nasil paylasiliyo buraya.s doktor bhcg sonucumla ilgiili bisey demedi sonucuma bakti muayene etdi
aynen canim 3hafta sonra sonra yaptirdim yani orda ki 5 örnek gibi biseymi ? Ayrica arkadasin anlattigi gibi bisey cikmadi bende fotograf koyulmuyo.sÖnemli değil ki, 1.20 sonuçtur yanda da değerler vardır. 5'in altı negatiftir resme gerek yok. Sizin negatif. Çok istiyosanız resmi koyabilirsiniz anlatmışlar:) Doktorunuz gebelik olmadığı için birşey söylememiş, aksi halde size gebelik var tebrikler derdi:)) İlişkiden 14 gün veya daha sonrasında yapılmışsa test sonucuna güvenin.
aynen canim 3hafta sonra sonra yaptirdim yani orda ki 5 örnek gibi biseymi ? Ayrica arkadasin anlattigi gibi bisey cikmadi bende fotograf koyulmuyo.s
1.20 sizin değeriniz
0-5
5-50
bunlar referans aralığıdır,
yani 0-5 arası gebelik yok,
5 üstü gebelik olabilir/var.
Yaaaani hamile değilsiniz diyoruz işte...
Simdi anladim canim sagol:) biraz gec bastı ama anlasim sonunda.d bide 1.20 ciksa bile sonradan hamile olunurmu onu merak ediyorum internette bakmistim hamile birinin degerleri yukseliyomus 4gune bir
İmdaaaaaatttt
O cinsel ilişkiye girip hemen test yaptırmıştır,
hamileysen bu hormon çooooook hızlı yükselir,
öyle 1.20 olmaz seninki gibi hem de kaç hafta sonra yaptırmışsın...
Ya hamile değilsin valla bu kadar paranoya yapacaksan ruh halin böyle etkilecek,ne doktora ne kan tahliline ne de burada söylenenlere güvenmeyeceksen bence sevişmeyin
İmdaaaaaatttt
O cinsel ilişkiye girip hemen test yaptırmıştır,
hamileysen bu hormon çooooook hızlı yükselir,
öyle 1.20 olmaz seninki gibi hem de kaç hafta sonra yaptırmışsın...
Ya hamile değilsin valla bu kadar paranoya yapacaksan ruh halin böyle etkilecek,ne doktora ne kan tahliline ne de burada söylenenlere güvenmeyeceksen bence sevişmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?