beta hcg değerlerim

Psikolojik sislik filan duydumda bulanti ilk defa duyuyorum bugun kustum iki kere bilmiyorum gene yediklerimmi dokunduda ..

İnsan beyni çok garip neler neler yaptırıyor psikoloji bünyeye, çok işkilleniyosanız ve durumunuz varsa 2 ayrı ucuz testten alın 4 liralık aynı idrarla ikisinide yapın rahat uyuyun:)

1.20 ile hamile kalınmaz.kistinede küçük ddiyse önümüzdeki ay adetinle birlikte atarsın.sürtünmeyle falan hamile kalınmaz:)

İnsallah canimnyoktur bisey cok korkuyorum ya

korkman çok normal ama sonunda eyvah diyeceğin şeye neden başında eyvallah diosun ki yappmayın böle şeyler düzgün kızlara yakışmıyor korkulacak bişe yok hamile değilsin merak etme ama olabilirsin dikkat etmezswen

Ya yaptık bi hata pişmanlık sonra başlıyo korku ile beraber

Ya yaptık bi hata pişmanlık sonra başlıyo korku ile beraber

haklısın ama erkek arkadaşın o kdar duyarlı bi insan olsaydı seni bu şekilde üzmezdi beklerdi.. yanii kusura bakma canım yani özür dileyerek söylüyorum a ma senin sonunu düşünmesi lazım ona bişi olmaz tabii

Biliyorum Cnm çok doğru söylüyorsun onda zaten bişey yok stresi bn çekiyorum her ay adet olduğum 2 test negatif çıktığı halde hala stresliyim hep acabalar var kafamda

Biliyorum Cnm çok doğru söylüyorsun onda zaten bişey yok stresi bn çekiyorum her ay adet olduğum 2 test negatif çıktığı halde hala stresliyim hep acabalar var kafamda

takma kafana herşey olacağına varır hakkında hayrlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…