Ya ben neden bu kadar işkilleniyorum biliyomusun karnim şiş kasiklarim cok hassaslaştı ve kusmada var
Adet görmediğiniz için şişkinlik ve kasıklarda ağrı vardır,
bulantı psikolojiktir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben neden bu kadar işkilleniyorum biliyomusun karnim şiş kasiklarim cok hassaslaştı ve kusmada var
Adet görmediğiniz için şişkinlik ve kasıklarda ağrı vardır,
bulantı psikolojiktir
Psikolojik sislik filan duydumda bulanti ilk defa duyuyorum bugun kustum iki kere bilmiyorum gene yediklerimmi dokunduda ..
İnsan beyni çok garip neler neler yaptırıyor psikoloji bünyeye, çok işkilleniyosanız ve durumunuz varsa 2 ayrı ucuz testten alın 4 liralık aynı idrarla ikisinide yapın rahat uyuyun:)
1.20 ile hamile kalınmaz.kistinede küçük ddiyse önümüzdeki ay adetinle birlikte atarsın.sürtünmeyle falan hamile kalınmaz:)
Tesekkurler..fotograf nasil konuluyor
O korku gitmiyor dimi ne test yaparsan yap
Ewet cnm yaa iyce paraanoyak oldm vla
Diyorum ya B'nde 2 test yaptım negatif ama şüphem geçmedi geçmiyo adet olmama rağmen
Sen gene adet oluyosun bn onuda olmuyom:)
Bide bhcg sonucumu fotografla göstersem foyograf nasil paylasiliyo buraya.s doktor bhcg sonucumla ilgiili bisey demedi sonucuma bakti muayene etdi
Ay ne biliyim genede geçmiyo işte karnım büyümüş gibi gelio ama hala aynı pantolonlara da sığıyorum
Sen kan testide mi yaptırdın Cnm
Yaptirdim cnm ben doktor bisey demedi demekki yok ama gene suphe duyuyorm iste
İnsallah canimnyoktur bisey cok korkuyorum ya
korkman çok normal ama sonunda eyvah diyeceğin şeye neden başında eyvallah diosun ki yappmayın böle şeyler düzgün kızlara yakışmıyor korkulacak bişe yok hamile değilsin merak etme ama olabilirsin dikkat etmezswen
Ya yaptık bi hata pişmanlık sonra başlıyo korku ile beraber
haklısın ama erkek arkadaşın o kdar duyarlı bi insan olsaydı seni bu şekilde üzmezdi beklerdi.. yanii kusura bakma canım yani özür dileyerek söylüyorum a ma senin sonunu düşünmesi lazım ona bişi olmaz tabii
Biliyorum Cnm çok doğru söylüyorsun onda zaten bişey yok stresi bn çekiyorum her ay adet olduğum 2 test negatif çıktığı halde hala stresliyim hep acabalar var kafamda