- 5 Eylül 2010
- 1.262
- 1.689
-
- Konu Sahibi merkur_kedisi
BETA-HCG | =2669 | U/L | - | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DİLÜSYONLU ÇALIŞILMIŞTIR | hamile olmayan 0 - 5 Hamilelikte 0-1 Hafta 5 - 50 1-2 Hafta 50 - 500 2-3 Hafta 100 - 5000 3-4 Hafta 500 - 10000 4-5 Hafta 1000 - 50000 5-6 Hafta 10000 - 100000 6-8 Hafta 15000 - 200000 8-12 Hafta 10000 - 100000 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canım adetim geçeli bir hafta oldu.3 haftalık mı oluyor .Daha 3 haftalik civarindasin cnm adetinde yeni gecti sanirim ben adetimi 8 gun gecince gittim 5 haftalik anca ciktim dusun yani
adetim daha fazla gecti canım dediğim gibi sat 26 martcanım adetim geçeli bir hafta oldu.3 haftalık mı oluyor .
26 martsa 5 haftaliksin cnm hayirli olsunadetim daha fazla gecti canım dediğim gibi sat 26 mart
sağol canım cevabın için hcg normalmiGec döllenme değilse sata göre 5 haftalık gebesin
Doktora gittiginde yüksek ihtimal kesen gözükür hayırlı olsun :)
cevap için sağol canım hcg değerim normal mi düşükmü acaba26 martsa 5 haftaliksin cnm hayirli olsun
Evet cok güzel görünüyor değerinsağol canım cevabın için hcg normalmi
ya canım çok teşekkür ederim .doktora erken gitmek istemedim.sen kaç haftalık hamilesin canımEvet cok güzel görünüyor değerin ☺
valla canım keşke yardımcı olsamYaa benim de cift cizgi cikti da yarin 7 gunluk bi'gecikmem olacak. Son regl 30 martti sanirim. 4 haftalik mi oluyor? Bir de beta degisik cikabiliyor degil mi herkeste? Mesela her 5 haftalik hamilenin ayni cikmiyor rakam?
23.haftamdayımya canım çok teşekkür ederim .doktora erken gitmek istemedim.sen kaç haftalık hamilesin canım
Eger gec döllenme değilse seninkide 4 haftalıkYaa benim de cift cizgi cikti da yarin 7 gunluk bi'gecikmem olacak. Son regl 30 martti sanirim. 4 haftalik mi oluyor? Bir de beta degisik cikabiliyor degil mi herkeste? Mesela her 5 haftalik hamilenin ayni cikmiyor rakam?
ay canım çok teşekkür ederım gidicem inşallah.bir kızım var aslında 8 yaşında uzun ara verdim,o yüzden herşey unutuldu.23.haftamdayım
Bu cuma git kalp atısınıda duyarsın inşallah❤
evet canım yaptım iki tane ikinci çizgi ikisindede silik çıktıİdrar testi yapmışmıydın gitmeden önce?
Eger gec döllenme değilse seninkide 4 haftalık
Ama 7 gün gecikme diyorsun regl tarihlerin 21günde bir mi oluyordu
evet canım yaptım iki tane ikinci çizgi ikisindede silik çıktı