- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
-
- Konu Sahibi hasretim81
Kızzlar ağzımın tadı çooook kötü napçaam.Lütfen önerilerinizi bekliyorum.Üstelik çalışıyorum ben,yarın okul var.Hep yatmak istiyorum.Konuşmak ve ev işi yapmakta çok zorlanıyorum.Ağzımda tükrük çoğalıyor,midem de bulanıyor.Lütfen önerilerinizi yazar mısınız.
Bende mide bulantısı pek yok da ağız tadı bozukluğu ve buna bağlı öğürme var ağzımı yıkarken.Konuşurken daha da artıyor.Oğlumda nerdeyse 9 ay sürdü,ilk 6 ay yoğun olarak.Bunda nasıl olur bilmiyorum.Benim ablam da aynı,genetik bizde sanırım.Şahsen ben 16-17. haftaya kadar 24 saat mide bulantıısı çektiğim için hiçbir şekilde geçiremedim zaten tamamen geçirmenin imkanı yok ama hafifletebiliyorsun... Yeşil ekşi sert elma var o biraz iyi geliyor çubuk kraker yağsız tost leblebi vs.. Ağının tadı da inşallah uzun sürmez ben de uzun sürmedi
Bu arada önerilerin için sağol canim.Bende mide bulantısı pek yok da ağız tadı bozukluğu ve buna bağlı öğürme var ağzımı yıkarken.Konuşurken daha da artıyor.Oğlumda nerdeyse 9 ay sürdü,ilk 6 ay yoğun olarak.Bunda nasıl olur bilmiyorum.Benim ablam da aynı,genetik bizde sanırım.
bende sanırım 31 günlük hamileyim iki gün önce değerim 62 çıkmıştı bugün iş çıkışı tekrar kan vercm4+4 gunluk hamileyim hcg degerim bugun itibariyle 70.. var mi benim gibi olan cildiracagimmmm
Canım çok çok geçmiş olsun.Bakalım ben de tekrar kontrole gideceğim.Eğer ki düşük olursa inşallah olmaz,en kısa zamanda tekrar sağlıcakla gebe kalırsın inşallah.Senin ilk hamileliğin mi?Kızlar benim kesem bozulmuş ama bebegimin kalp atislarini duyduk doktor %99 düşük yapcaksin dedi bi hafta daha bekleyelim dedi bende tamm dedim 1 hafta kanamam oldu 1 haftadır hiç olmadı ama kesenin etrafı hep pıhtılaşma kanlar olmuş benim gibi olan arkadaşların durumu nasıl oldu veya olan oldumu acil cvb verirmisiniz
bende sanırım 31 günlük hamileyim iki gün önce değerim 62 çıkmıştı bugün iş çıkışı tekrar kan vercm
Evet canim ilk ve şuanlik son kurtaj olucam salı günü kese bozulmus bebek olmuş oyüzden kurtaj dediler Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsinCanım çok çok geçmiş olsun.Bakalım ben de tekrar kontrole gideceğim.Eğer ki düşük olursa inşallah olmaz,en kısa zamanda tekrar sağlıcakla gebe kalırsın inşallah.Senin ilk hamileliğin mi?
Evet canim ilk ve şuanlik son kurtaj olucam salı günü kese bozulmus bebek olmuş oyüzden kurtaj dediler Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin
gayet iyi tebrik ederim.darısı başıma inşallahMerhaba kizlar... bnde adetim dort gun gectikten sonra test yaptirdim degerim 405 cikti iki uc haftalik hamilesin dedi doktor. Bnde bir dahatekrarlamadm testi. Ozel doktora gitmek icin bir hafta bekledim. Pazartesi gidecegim ama cok korkuyorum sizce degerim nasil. Hic mide bulantisi falan yok birsey hissetmiyorum aradaki sanci disinda.
Kızlar merhaba .Benzer durum bende de var. Sat a gore 5 haftalik hamileyim bthcg degerim 4094 ama kese gorunmuyor..korkuyorum
Ben hamis olduğumu ilk öğrendiğimde değer 17.2 cikmisti 8 gün sonra değer 842 ye yükselmişti. Doktor normal olduğunu 5 gün içinde 6 binlere yükseleceğini söyledi. Kese değer 6000 olmadan gozukmezmis. Carsamba tekrar gideceğim keseyi görmek için inşallah görürüm.