beta hcg değerim iyi mi kızlar,yardım lütfennn

Şahsen ben 16-17. haftaya kadar 24 saat mide bulantıısı çektiğim için hiçbir şekilde geçiremedim zaten tamamen geçirmenin imkanı yok ama hafifletebiliyorsun... Yeşil ekşi sert elma var o biraz iyi geliyor çubuk kraker yağsız tost leblebi vs.. Ağının tadı da inşallah uzun sürmez ben de uzun sürmedi

Bende mide bulantısı pek yok da ağız tadı bozukluğu ve buna bağlı öğürme var ağzımı yıkarken.Konuşurken daha da artıyor.Oğlumda nerdeyse 9 ay sürdü,ilk 6 ay yoğun olarak.Bunda nasıl olur bilmiyorum.Benim ablam da aynı,genetik bizde sanırım.

Bu arada önerilerin için sağol canim.

Kizlar yardim lütfen son adet tarihin 3 nisan 9 nisanda bittim 29 nisanda olmam lazimdi 6 gün günüm geçtikten sonra yaptim 200 cikti değerin sizce bi sorun war mi kizlar lutfenn yardimm 1 buçuk yildir bu ani bekliorm

Kızlar benim kesem bozulmuş ama bebegimin kalp atislarini duyduk doktor %99 düşük yapcaksin dedi bi hafta daha bekleyelim dedi bende tamm dedim 1 hafta kanamam oldu 1 haftadır hiç olmadı ama kesenin etrafı hep pıhtılaşma kanlar olmuş benim gibi olan arkadaşların durumu nasıl oldu veya olan oldumu acil cvb verirmisiniz

Canım çok çok geçmiş olsun.Bakalım ben de tekrar kontrole gideceğim.Eğer ki düşük olursa inşallah olmaz,en kısa zamanda tekrar sağlıcakla gebe kalırsın inşallah.Senin ilk hamileliğin mi?

Canım çok çok geçmiş olsun.Bakalım ben de tekrar kontrole gideceğim.Eğer ki düşük olursa inşallah olmaz,en kısa zamanda tekrar sağlıcakla gebe kalırsın inşallah.Senin ilk hamileliğin mi?
Evet canim ilk ve şuanlik son kurtaj olucam salı günü kese bozulmus bebek olmuş oyüzden kurtaj dediler Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin

Evet canim ilk ve şuanlik son kurtaj olucam salı günü kese bozulmus bebek olmuş oyüzden kurtaj dediler Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin

Rabbim kolaylık versin canım,zor bir durum.Ben de geçen yıl temmuz başında kürtaj olmak zorunda kalmıştım kese görünmemişti,dış gebelik şüphesi ile.Sonra 5 -6 ay sonra ikinci hüsranı yaşadım.Tekrar kese görünmedi.Kimyasal gebelikdi sanırım.Şimdi inşşallah sorunum olmaz.Rabbim tekrar kısa sürede gebe kalmanı nasibeder biz de burdan güzel haberlerini zlırız inşallah canım.Sabırlar diliyorum ALLAHIMDAN.

Merhaba kizlar... bnde adetim dort gun gectikten sonra test yaptirdim degerim 405 cikti iki uc haftalik hamilesin dedi doktor. Bnde bir dahatekrarlamadm testi. Ozel doktora gitmek icin bir hafta bekledim. Pazartesi gidecegim ama cok korkuyorum sizce degerim nasil. Hic mide bulantisi falan yok birsey hissetmiyorum aradaki sanci disinda.

gayet iyi tebrik ederim.darısı başıma inşallah

Kızlar merhaba .Benzer durum bende de var. Sat a gore 5 haftalik hamileyim bthcg degerim 4094 ama kese gorunmuyor..korkuyorum

Ben adetim dort gun gectikten sonra hamile oldgmu ogrendm bir hafta sonra keseyi gordk ondan uc hafta sonra da kalp atisini duyduk... :) daha gorunr canm telas yapma. Bnde coj telas yaptm soyle mi boyle mi ama bosuna yapmisim. Simdi dokuz haftamiz bitti cok sukr :)

Ben hamis olduğumu ilk öğrendiğimde değer 17.2 cikmisti 8 gün sonra değer 842 ye yükselmişti. Doktor normal olduğunu 5 gün içinde 6 binlere yükseleceğini söyledi. Kese değer 6000 olmadan gozukmezmis. Carsamba tekrar gideceğim keseyi görmek için inşallah görürüm.

Kızlar merhaba .Benzer durum bende de var. Sat a gore 5 haftalik hamileyim bthcg degerim 4094 ama kese gorunmuyor..korkuyorum

Beta değerin çok güzel canım.Devlet hastanesine gittiysen hemen görünmeyebilir.5000 olunca görünür ancak demişti bana doktor karınden ultrasonla.Hayırlı olsun.İnşallah güzel haberlerle dönersin.

siz bana umut oldunuz benimde değer 22,01 çıktı korkuyorum bende biraz çok düşük geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…