beta hcg değerim iyi mi kızlar,yardım lütfennn

hasretim81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
49
25
43
4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.

4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.
Hayirli olsn canm insallah saglikla alirsn kucagina bebegini bu haftada gorunmemesi normal2 haftadan feln gorunur benimki 6 haftalikken gorunmustu. Beta degerinde cok guzel benim ki 5 haftalikken 1600lerdeydi onu takma kafana yani bi dahaki gittignde gorursun keseyi insallah :)

senin adına çok sevindim sensizz01,benim 4 yaşında oğlum var,ikinciyi de çok istiyorum.Yeni katıldım aranıza,inşallah uğur getirir kadınlar kulübü,aslında yıılardan beri takibediyorum.Üye olmak şimdi nasiboldu.Bebişlerimizi sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza.Bu arada belirtilerim de başlamadı henüz.Senin hemen başlamışmıydı,kaçıncı haftada başladı canım.

Gunm gectiktn sonra baslamisti adet sancisina benzer agrilar oluyodu ama o kadar sancili degl kasiklarmda hafif kasilmalar oldu goguslerm sismez ve agrimazdi normalde sisti ve agrm ck oldu ve bianda tatliya dustum baya :) hafif lekelenmem olduondam sonra 3 gn bekledm oyle test yaptirmistim zaten :)

Selam kızlar, ben de bişey sorabilir miyim, adetin 1 gün geçince test yaptım sonucu 1651. çıktı, 2 gün sonra da 2899 çıktı. Ama tam iki katı değil, yarın yine baktıricagim sizce normal mi bu durum.. bir de bende de en başından beri kasiklarda batma var, yarın ilk kez gidicem doktora, bakalım hayırlısı. ..şimdiden teşekkürler, inşallah herkesin hamileliği sorunsuz geçer.

Adetten 1 gün sonra çıkan değer gayet iyi zaten, dış gebelikte o değer çok düşük çıkıyor. Endişelenmeni gerektirecek bi durum yok

Çok sağolun arkadaşlar,beklemedeyim şu an.2 defa gebeliğimde kese görünmedi bundan önce 5 ay arayla yaşadım iki olumsuz gebelik.Şimdicde endişem var.

Korkma benim değerim 2000 falanken kalp atışını duyamamıştık, en geç 9.haftaya dek yolu var.

Çok sağolun,dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Moral oluyorsunuz.Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasibetsin bebişler.Başına gelince daja iyi anlıyor insan.

Gfenci adına çok sevindim,ben birkaç gün daha beklicem,doktor 5000 lerde keseyi görürüz dedi.Darısı bana inşallah.

Gfenci adına çok sevindim,ben birkaç gün daha beklicem,doktor 5000 lerde keseyi görürüz dedi.Darısı bana inşallah.
Darısı başına arkadaşım inşallah en kisa surede keseyi görürsün, cok endişeli bi süreç ama herseye rağmen çok güzel. .bizim için 3 yıl sonra gelen bi mucize ve ilk hamileliğin, o yüzden tedirginlik oluyor ister istemez.. her şey yolunda gider inşallah tüm arkadaşlar için. ..

Benim değerim adetten üç gün sonra 600 falan di sonra 682 oldu üç gün sonra 1600 civarı oldu değer düşük mu şimdi yani sizinkilere göre benimki çok düşük ya

Arkadaşlar gebelik ilk haftalarında 1 dakikadaki nabız sayınızı yazar mısınız.10-15 sayı fazla oluyormuş.doğru mudur.

Hediye arkadaşım,inşallah sen de ben de keseyi görür,kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin.Bizim gibi dua ve tevekkülle bekleyen tüm anne adayları.Rabbim sabır ve müjdeler versin.

İnş canım inş ... ben alttan da muayene oldum ultrasona da girdim gene göremedim keseyi Rabbim inş bu Receb ayının hurmetine bizi yavrusuz imansiz bırakmaz ya çok dua edelim birbirimize arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…