beta hcg değerim iyi mi kızlar,yardım lütfennn

Olur canım inşallah,en azından gebelik gerçekleşiyor.Öyle düşünüp dua edelim.Diğum ile ölümün vakti şaşmazmış.Senin de bebişinin geleceği vakit yazılmıştır kadere.Rabbim tez vakitte kavuştursun sağ sağlim bebeklerimize.

Benim kanamalarım devam ediyor ama az az geliyor sizce benim durumum ne olacak ben artık üzülmekten mahvoldum ya doktora da gidiyorum doğru düzgün birsey demiyorlar

Çok sağol canım,doktor folio diye bir folikasit verdi 120 tane 3 aylık.Bir de progesteron verdi ama vajinadan kullan dedi.İçile debiliyormuş fakat bana o şekilde önerdi.Bir de coraspin verdi.Ben bundan nce iki kimyasal gebelik yaşamıştım,düşük gibi bişeler oldu yani,anlayamadım.Bu yüzden bir de hergün kendi kendime yapmam gereken iğne verdi.İlkini hastanede hemşire gösterd 2 gün önce,çok acıttı fakat ben henüz yapamıyorum o iğneyi,korkuyorum.Ne dersin canım ? Bu arada benim normal yolla oldu gebelik.Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasibetsin.

Corasprin folik asit hadi progesteron da verebilir ama bazı testler yapmadan o iğneyi vermesi ne kadar doğru olmuş bilmiyorum... Ben de bi kere düşük yaptığım için corasprin kullandım ama kısa bir süre... Ve kanamam lekelenmem olmadığı için progesteron kullanmadım bile çok fena bir ilaç ben içince 2-3 saat kendime gelemiyordum baş dönmesinden... Bazı genetik puıhtılaşma testleri vs. var onlara bakılmadan iğne vermesi ne kadar doğru anlamadım canım... Doğuma kadar kullanılacak bişi çünkü sana da yazık.. Gerçekten ihtiyaç yoksa.. Tebrik ederim bu arada... Benim de bat günümde hcg değerim 2779 du

Kese göründü canım çok şükür,devlet hastanesinde görünmemişti.4 gün sonra (geçen cuma) özele gittim karından gördü doktorum.Şİmdi sıra bebişi görmede inşallah :)

Corasprin folik asit hadi progesteron da verebilir ama bazı testler yapmadan o iğneyi vermesi ne kadar doğru olmuş bilmiyorum... Ben de bi kere düşük yaptığım için corasprin kullandım ama kısa bir süre... Ve kanamam lekelenmem olmadığı için progesteron kullanmadım bile çok fena bir ilaç ben içince 2-3 saat kendime gelemiyordum baş dönmesinden... Bazı genetik puıhtılaşma testleri vs. var onlara bakılmadan iğne vermesi ne kadar doğru anlamadım canım... Doğuma kadar kullanılacak bişi çünkü sana da yazık.. Gerçekten ihtiyaç yoksa.. Tebrik ederim bu arada... Benim de bat günümde hcg değerim 2779 du

Napiim canım yaa,kullansam mı,kullanmasam mı şimdi.İyice kafam karıştı.Progestonu da vajenden kullan dedi.Doktora iğne konusunda zararı olur mu dedim,olsa verir miyim dedi.Ooooff kafam karıştı gene...

Napiim canım yaa,kullansam mı,kullanmasam mı şimdi.İyice kafam karıştı.Progestonu da vajenden kullan dedi.Doktora iğne konusunda zararı olur mu dedim,olsa verir miyim dedi.Ooooff kafam karıştı gene...

Zararlı değildir yani kanı çok sulandıran bişi değilse mesela bana da ilki düşük oldu diye doktor corasprin vermişti 6-7 haftalarsa kahverengi kanama yaptı bende bıraktım geçti.. Kanı sulandırdığı için dedim... Testlerini yaptırsaydın önceden.. Yİne de doktoruan güven o öyle dediyse önlem almak istemiş...

Zararlı değildir yani kanı çok sulandıran bişi değilse mesela bana da ilki düşük oldu diye doktor corasprin vermişti 6-7 haftalarsa kahverengi kanama yaptı bende bıraktım geçti.. Kanı sulandırdığı için dedim... Testlerini yaptırsaydın önceden.. Yİne de doktoruan güven o öyle dediyse önlem almak istemiş...[/Q
canım size sırf düşük yaptınız diye coraspin mi verdi dr? kaçıncı hafta olmuştu düşük?ben dr a sordum senin haftandaki düşükler kan pıhtılaşması ile alakalı değildir gerek yok dedi

Benim kalp atışını dinlemeye gittiğimizde kalbi atmıyordu 7. haftada.. Bir hafta bekledik ama değişen bişi olmadı 9. haftada kürtajla alındı canım... Evet ilki böyle oldu diye verdi ama ben zaten tüm genetik tıbbi testlerimi yaptırmıştım sorunum yoktu

Benim kalp atışını dinlemeye gittiğimizde kalbi atmıyordu 7. haftada.. Bir hafta bekledik ama değişen bişi olmadı 9. haftada kürtajla alındı canım... Evet ilki böyle oldu diye verdi ama ben zaten tüm genetik tıbbi testlerimi yaptırmıştım sorunum yoktu
anladım canm.benimki 5. hafta daha oluşmadan düştü.bana progestan veriyor.vajinadan kullanıyorum.bikaç hafta sonra olsa bana da o tahlili yapcaktı.öyle dedi.sorunun yoksa kullanman mantıksız değil mi? ne kadar az ilaç kullanırsak o kadar iyi.

anladım canm.benimki 5. hafta daha oluşmadan düştü.bana progestan veriyor.vajinadan kullanıyorum.bikaç hafta sonra olsa bana da o tahlili yapcaktı.öyle dedi.sorunun yoksa kullanman mantıksız değil mi? ne kadar az ilaç kullanırsak o kadar iyi.

Zaten çok az kullandım kahverengi lekelenmem başlayınca bıraktım... Doktora da dedim de önlem dedi bişi yapmaz dedi... Ben lekelenmem olunca bıraktım...

Zararlı değildir yani kanı çok sulandıran bişi değilse mesela bana da ilki düşük oldu diye doktor corasprin vermişti 6-7 haftalarsa kahverengi kanama yaptı bende bıraktım geçti.. Kanı sulandırdığı için dedim... Testlerini yaptırsaydın önceden.. Yİne de doktoruan güven o öyle dediyse önlem almak istemiş...

Çok sağol canım tavsiyelerin için.bu arada senin kalp atışı kaçıncı haftada duyuldu.Benim kese göründü çok

Çok sağol canım,senin bebiş ve kalp atışı kaçıncı haftada duyulmuştu.Acil cevap lütfen canım.

Çok sağol canım tavsiyelerin için.bu arada senin kalp atışı kaçıncı haftada duyuldu.Benim kese göründü çok

Çok sağol canım,senin bebiş ve kalp atışı kaçıncı haftada duyulmuştu.Acil cevap lütfen canım.

Biz 5+2 de keseyi gördük... 6+2 de de kalp atışını dinledik..

Kızzlar ağzımın tadı çooook kötü napçaam.Lütfen önerilerinizi bekliyorum.Üstelik çalışıyorum ben,yarın okul var.Hep yatmak istiyorum.Konuşmak ve ev işi yapmakta çok zorlanıyorum.Ağzımda tükrük çoğalıyor,midem de bulanıyor.Lütfen önerilerinizi yazar mısınız.

X