beta hcg değerim iyi mi kızlar,yardım lütfennn

siz bana umut oldunuz benimde değer 22,01 çıktı korkuyorum bende biraz çok düşük geldi bana

siz de geç döllenme yasiyor olabilirsiniz. Doktor bana gebelik geç oluşmuş dedi. Benim adet dongüm 35-40 gün Arası sat 22 nisan yumurtlamam da geç oluyor haliyle. Bende çok korkmuştum. Erken görülen bir hamilelikmis çok şükür. Belki de daha ilk günleri. Sizin de öyledir. Tekrar kan verene kadar ben her gün gebelik testi yapmıştım. Hormon yükseldikçe 2. Çizginin koyulugu artmisti. Siz de yapabilirsiniz. İnşallah bebisiniz yerlesiyordur sizinledir. Ben bile hâlâ tedirginim. Yarın sabah doktora gideceğim. İnşallah iyi bir sonuçla size yazarım tekrar.

İnşallah öyledir.Banada geç döllenme gibi geliyor.Dr a da gitmedim .Cumartesi tekrar test yapıp öyle gideceğim dr a.İnşallah sizde iyi haberler alırsınız yarın .

Slm arkadaslar bnde 5 hafta 4 günlük hamileyim 4+1 birde doktora giitmistim karindan bakti henuz yok dedi lan degerim 4900 yada 4090 cikti o an heycandan tam anlayamadi. Sizce nasil doktora sordum mormal iyi dedi 15gun sonra gel dedi

Merhaba araniza yeni katildim bisey sormak istiyorum benim adetim 3 gun gecikti ve eczaneden test alip yaptigimizda ikinci cizgi silik cikmisti dun kan testi yaptirdim ve degerim 16 cikti saglik ocagindaki hamilesin dedi ozele gittik deger düşük 2 gun sonra bidaha gel dedi ve bugün normal adet kanamasi gibi kanamam oldu ne yapmam lazim bilmiyorum

merhaba hemen dr a görünün bence

Arkadaşlar merhaba benimde dün adet geçeli 3 gün olmuştu doktora gittim beta 90 çıktı kese görünmedi 2 gün sonra tekrar gel dedi adet olmam gereken gün bir kaç damla kanamam oldu ertesi gün kahverengi lekelerim oldu şimdi ara sıra olan kasık ağrılarım dışında bişi yok ama beta değerim çok düşük ve endişeleniyorum

Degerin cokda düşük degil aslında kesenin de gorunmemesi bile normal ben 5 haftalktim hcg 4090 old halde gorunmedi kese .dr normal dedi yarn gitcm tekrar..ama kanamana dikkat et yorma kendini ..

Slm arkadaslar bnde 5 hafta 4 günlük hamileyim 4+1 birde doktora giitmistim karindan bakti henuz yok dedi lan degerim 4900 yada 4090 cikti o an heycandan tam anlayamadi. Sizce nasil doktora sordum mormal iyi dedi 15gun sonra gel dedi
Aynn benim de 4090 di deger gorunmedi kese yarn gitcem tekrar. .normal dedi bana da dr

Kanamanız olmasi iyi sonuçlanmaya biliyor..dr a gitmelisiniz bnce hemn.

Kizlar merhaba bende yeni katildm araniza sizi okuyp okuyp umitleniyorum.benmde bi sorum var size hersey allahin emriyle olur ama benm adetime 1 hafta kala lan testi yaptrdm ve beta hcg 5.90 ckti sizce bu nasil bi ihtimal.son sat 17 mayis 10 haziranda kan testm 5.90 2 gn kala tekrar yaptrcm ins. Yukselir deger bu arada bende pkoluyum beklemk cok zor ins. Allahim hepimze hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez zmanda hepimz yuzu guler amin.

Kızlar adetim 10 gun gecikti. 4. Ve 7. Günlerde test yaptim negatif cikti. Bugun test yaptim silik ikinci çizgiyi gordum. Kan verdim 60 cikti sizce normal mi ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum ama iki gun sonra degerimin ne kadar olmasi lazim acaba

Degerin cokda düşük degil aslında kesenin de gorunmemesi bile normal ben 5 haftalktim hcg 4090 old halde gorunmedi kese .dr normal dedi yarn gitcm tekrar..ama kanamana dikkat et yorma kendini ..
inşallah canım ya hepimiz sorunsuz hamilelik yaşar sağlıklı bebelerimizi kucağımıza alırız dün tekrar gittim doktora değerim 259 çıktı doktor iyi dedi haftaya kese görünür dedi bana hala düşük gibi geliyor hayırlısı bakalım birde hamilelik haftasını neye göre hesaplıyorsunuz

Son adetin ilk gununden sayıp hesapliyoruz...otomatik hesaplayicida var google a yazarsanz pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…