beta hcg değerim!!!!acilllllll

arkadaşlar eşim geldi söyledim doktoru aradı dediğiniz gibi yerleşiyormuş daha tedirgin olacak birşey yokmuş allah hepinizden razı olsun olmayanlarıma da versin rabbim

canım benim ya çok sağol içimi rahatlattın da leke de neyin nesi tuvalete gittim idrarımı yapınca geldi

baştan çok okuyamadım ama canım aşılamamı oldun öyleyse kaçıncı gününde yaptırdın kan testini ben aşılama oldum 12. gün 1.74 tü şimdi adet olmam gerekiyor ama olmadım acaba o gün düşük çıktı da sonra yükselir mi bir umut napıyım adet olamdıkça hevesleniyorum ama daha 1 gün geçti belki yarın olurum..adetten 4 gün önce demişsin ya ondan sordum kaçıncı günüydü test yaptığında...

canım normal yoldan hamile kaldım fakat üç ay tedavi gördüm hormon tedavisi daha sonra doktordan memnun kalmayıp bıraktım 3 ay sonrada hamile kaldım çok şükür

adetim 3 gün gecikti ve test yaptım canım emin olmak için de kantesti yaptık değerim dün pozitif çıktı inşallah hamile kalırsın üzülme canım rabbim çok büyük duacınım

arkadaşlar eşim geldi söyledim doktoru aradı dediğiniz gibi yerleşiyormuş daha tedirgin olacak birşey yokmuş allah hepinizden razı olsun olmayanlarıma da versin rabbim[/QUOTE

amin cnm inş,Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin meleğini

merhaba ebn suan 11 haftalık hamileyim adetim gelmeden 3 gün evvel test yapmıstım silik cizzgi cıkmıstı adetim 1 hafta gecikince doktora gittim yani yaklasık 4.5 haftalıkken kan degerim 947 cıktı.. yani demek istediğim su sanırım degerin biraz düşük gibi ya cok yeni henüz 1 haftalık fln olması lazım.. ama canını sıkma hayırlısıyla güzel haberleri alırsın lahverengi lekeye gelince bende olmadı ama bazıları yerleşme kanaması diyorlar zaten yerleşme kanamasının oldugu dönemde bu deger cıktıysa normal bence cünkü yerleşme kanaması döllenmeden 10 gün sonra oluyor ki bu adetten 3-4 gün öncesini gösteriyor. kahverengi akıntının bir diger nedeni olarak da boş gebelik diyorlar ama endişelenme hamile kalman için en hayırlı vakit buysa zaten rabbim sana güzel haberleri vericektir umut herseyin ilacı unutma cnm

merhaba arkadaşlar sizlere kötü haberim var adet oldum lekelenmeden sonra acile gittik haftasonu eve geldim adet oldum.Ama neden kanda bu değer çıktı anlayamadık birde on gün geçince adet olurdum bu ay dört gün gecikip adet oldum.Çok kötü travma geçirdim testler pozitif olup adet olunca belki de akıp gitti sizin fikriniz nedir bu konu da çok şükür adetim bugün bitti belkide kimyasal gebelik yaşadım

[
merhaba arkadaşlar sizlere kötü haberim var adet oldum lekelenmeden sonra acile gittik haftasonu eve geldim adet oldum.Ama neden kanda bu değer çıktı anlayamadık birde on gün geçince adet olurdum bu ay dört gün gecikip adet oldum.Çok kötü travma geçirdim testler pozitif olup adet olunca belki de akıp gitti sizin fikriniz nedir bu konu da çok şükür adetim bugün bitti belkide kimyasal gebelik yaşadım

bencede canım kimyasal gebeliktir benim adetime 2 gün kala 53 idi senin adetini geçmiş değerin düşükmüş hayırlısı böyleymiş üzülme gelir bebişin zamanı dolunca

inşallah canım 9 aydır uğraşıyoruz onay olacak o da tam denk geldi tutunamadı hayırlısı Allahım çok büyük

X